Taşdemir İlk Ziyaretini İlimize Yaptı

22 Ekim’de yapılan olağan kongre sonunda Karate Federasyonu Başkanlığına seçilen Ercüment Taşdemir ayağının tozuyla ilk ziyaretini ilimize gerçekleştirdi.

Taşdemir İlk Ziyaretini İlimize Yaptı

Başkan Taşdemir, ilk olarak Hendek Karate Takımının antrenmanını ziyaret etti. Baş antrenör Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz ile bir araya gelen Başkan Taşdemir, hem çalışmalarla ilgili bilgi aldı hem de sporcularla sohbet etti.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Ercüment Taşdemir’in ilimizde ikinci durağı ise Orman Park oldu. Başkan Taşdemir, burada ilimizde faaliyet gösteren delegeler, karate antrenörleri ve hakemlerle buluştu.

 Sakarya Karate camiasına desteklerinden dolayı teşekkür konuşması yapan Başkan Taşdemir, karate ile ilgili projelerinden ve önümüzdeki dönem nasıl bir yönetim anlayışı içinde olacaklarından bahsetti.

Ayrıca Başkan Taşdemir, haziran ayında Sakarya Open Uluslararası karate turnuvasını Sakarya 'da düzenlemek istediklerini ve Sakarya'nın organizasyonlarda pilot il olacağını belirtti.

Sakarya’nın karatedeki öneminden bahseden Başkan Taşdemir, “Hepinize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Karatenin yeniden hak ettiği noktalara gelmesi adına hep birlikte çalışacağız. Yeniden seçimimiz camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya karate camiası da, Başkan Taşdemir’e ilk olarak kendilerini ziyaret etmesi nedeniyle teşekkürlerini sunarak, “Bizlerde kıymetli başkanımıza hayırlı olsun derken , başarılı olarak Türk Karatesinin en iyi yerlere gelmesi konusundaki inancımızı dile getirdik. Hep birlikte iyi işlere imza atacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2024, 13:52
YORUM EKLE

banner83

banner184