Kasap’tan Serzeniş

Büyükdere Muhtarı Emel Kasap’ın serzenişleri Hendekspor Kongresine damga vurdu.

Kasap’tan Serzeniş

Hendekspor’da basın sözcülüğü ile reklam ve organizasyon sorumlusu olarak görev yapan ve Yerel Seçimlerde Büyükdere Muhtarı olarak seçilen Hendek’in kadın muhtarlarından Emel Kasap, Hendekspor Olağan Kongresinde gerçekleştirdiği konuşmasında Hendekspor Yönetiminde yer aldığı zamanlarda yaşadığı sorunlar ve zorluklar hakkında serzenişlerde bulundu.

Kasap konuşmasında;

Sayın Divan, Değerli Hazirun, Kıymetli Hendekspor camiası.

Hendeksporumuzun Olağan Genel Kurul toplantısına katılan herkesi saygıyla ve sevgiyle selamlıyor, kongrenin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Hendek’i ve Hendeksporu seven bir insan olarak her zaman ve her durumda bu sevgiyi hizmetle taçlandırmak adına görev almaktan asla kaçınmadım. Bir kadın olarak sözde değil özde atılımlarla elimizden geleni yaparak gerçekten, gayretle ve samimiyetle katkı sunmaya çalıştım.

2019 yılında Adil Karabulut Başkanlığında kurulan yönetim kurulunda basın sözcüsü olarak, daha sonra ise Murat Kaya başkanlığında kurulan yönetim kurulunda reklam ve organizasyonlardan sorumlusu olarak görev yaptım.

Maalesef biz Hendekspor başarılı olsun diye mücadele ederken, gerek söylemlerle gerek haksız ithamlarla sürekli canına dişine takan insanların çalışmaması, moralinin bozulması, motivasyonunun düşmesi için bir gurubun mesnetsiz saldırılarına maruz kaldık.

Bizler Hendekspor için gerçekçi, yapıcı her söyleneni aldık başımızın üstüne koyduk. Ancak şahsi davranarak kendi ikballeri, hırs ve ihtiraslarına yenilerek sözüm ona Hendekspor sevdasını kendisine malzeme yapanlara ne fırsat verdik ne de meydanı boş bıraktık.

Yine maalesef ki Hendekspor üzerinden hemşehrilerimizin duygularını istismar edip intikam hırsı taşıyanların sözde naralarını son dönemler de duymaya devam ediyoruz.

Hendeksporun yönetimsel ve mantıksal anlayışta ilk olarak siyasi ve ticari kaygılarla değil, gerçek sevgi anlayışı ve özde destekle var olmaya ihtiyacı vardır.

Kişiye, hayatına, siyasi ve sosyal davranışlarına göre bakış açısı olduğu sürece Hendekspor üzerinden süregelen kısır çekişmelerin bitmek bilmeyen başarısızlıkları beraberinde getireceğini herkes bilmelidir.

Fedakarlık yaparak,  özveri ile çalışan, alın teri döken, maddi manevi desteğini esirgemeyerek ailesinden, işinden zaman ayıran insanları bunun adamı şunun bilmem nesi diye ayırt ettiğimiz sürece de olduğumuz yerde saymaya devam ederiz.

Yersiz, mesnetsiz, haksız, hukuksuz ve vicdanlara sığmayan, ipe sapa gelmeyen ithamlarla bu takımın başındaki isimlere yapılacak olan her saldırıyı meşrulaştırmak deyim yerinde ise gayri ahlaki bir durumdur.

Siyasi bakış açısıyla kurban edilen Hendekspor, bu şehrin markası, gücü ve emanetidir. Bu sevgiyi, Hendek halkının futbola ve spora olan aşkını şahsi ikballere kurban etmek düşmanlıktan başka bir şey değildir.

Bunları neden söylediğime gelince; çünkü biz bu filmi seyrettik, izledik. Birileri kapalı kapılar ardından yazıp yönetmeye çalıştığı senaryolarına bizleri figüran yapmaya çalışmıştır.

Biz birlik ve beraberlikten bahsediyor, sadece ve sadece bu takımın başarılı olmasını istiyoruz.

Hendeksporun şampiyon olması hepimizin başarısıdır. Bu başarıya sunan kim olursa başımızın tacıdır, göz bebeğidir.

Bu bakış açısı hakim olmadığı sürede siyasi husumet ve hamasetle, ya da en yaygın tabirle Hendek siyaseti yaparak bir yol alamayacağız çok aşikardır.

Hendekspora gerçekten sevenler kendi imkanlarıyla maddi destek olabilirse bunu ilk adım olarak görebiliriz.

Bu vesileyle Hendeksporda görev yapan tüm başkan yönetici ve emektarlarımıza, ter dökmüş futbolcularımıza ve Hendeksporu hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyor, her birini saygıyla selamlıyorum.

Genel Kurulumuzun bir kez daha camiamıza ve Hendekimize hayırlı olmasını …

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184