Hendekspor’dan 4x4’lük Galibiyet

Hendekspor sahasında Evrensekiz Evrenspor’u 4-1 mağlup etti.

Hendekspor’dan 4x4’lük Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, kendi sahasında karşılaştığı Evrensekiz Evrenspor’u 4-1 mağlup etti.

Başlama vuruşu ile birlikte karşılaşmaya atak başlayan Hendekspor 45. saniyede geliştirdiği atakta Ümit’in golü ile 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden ve Hendekspor’un üstün oynadığı karşılaşmanın 16. dakikasında gelişen atakta Hendekspor Irfan’ın golü ile farkı 2’ye çıkarırken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Hendekspor 18. dakikada Ümit’in golü ile farkı 3’e yükseltti.

Kalesinde 3 gol gören misafir takım Evrensekiz Evrenspor 44. dakikada geliştirdiği atakta Umut Ozan’ın golü ile ilk yarının skorunu belirledi.

Ortasaha mücadelesi

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısı ortasaha mücadelesi şeklinde devam ederken Hendekspor 70. dakikada geliştirdiği atakta Ömer Taşkın’ın harika rövanşta golü ile takımını 4-1 öne geçiren golü kaydetti.

 Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Hendekspor karşılaşmada 4-1 üstünlük ile ayrılan taraf olarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Hendekspor: 4

Evrensekiz Evrenspor: 1

Stad: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: İsmet Yılmaz, Ayşegül Çetinkaya, Ensar Bostancı, Furkan Nizamoğlu

Hendekspor: Atilla, Berkehan, Yusuf, Oğuzhan (Mehmet), Enes (Yunus Emre), İrfan (Barış), Haktan, Serhat, Burak, Feyyaz (Ömer), Ümit

Teknik Direktör: Ersin Sarı

Evrensekiz Evrenspor: Murat, Kutay, Kerem (K.Kart), Batuhan Toygar, Okan (Gökhan), Samet, Erce Bertuğ, Biray, Tunahan (Jiyan), Umut Ozan (Batuhan Sali), Mehmet (Metehan)

Teknik Direktör: Abdullah Çelik

Goller: Dk 1-18 Ümit Koz, Dk 16 İrfan, Dk 70 Ömer (Hendekspor) Dk 44 Umut Ozan (Evrensekiz Evrenspor)

Kırmızı Kart: Dk.75 Kerem (Evrensekiz Evrenspor)

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2024, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184