Hendekspor’da 2. Çakmak Dönemi

Kongreye giden Hendekspor’da Başkanlığa Zafer Çakmak seçildi.

Hendekspor’da 2. Çakmak Dönemi

Hendekspor Olağan Kongresine tek liste ile giren Zafer Çakmak Hendekspor Başkanı oldu.

Hendek Belediyesi nikah ve toplantı salonunda düzenlenen Hendekspor Olağan Kongresine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendekspor eski Başkanı Hüdaverdi Bahadır, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Hendekspor eski Başkanları, Kongre delegeleri, Hendekspor üyeleri ve taraftar katıldı.

Tüzük değişikliği

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başlayan kongre divan kurulunun oluşması ile devam ederken Kongre Divan Başkanlığına Seyyit Mete Balkız, Üyeliklere ise Hamit İsmailoğlu ve Feyzullah Köstereli seçildi. Yönetim ve Denetim Kurulu Raporlarının Kulüp Müdürü Mustafa Levent tarafından okunmasının ardından Tüzük değişikliği ile ilgili bilgiler verildi ve oybirliği ile kabul edildi.

Kongreye tek liste

Divan Kuruluna tek liste verilirken, verilen liste Divan Başkanı tarafından okunan Yönetim listesi oylamaya sunularak onandı.

Başkan

Zafer Çakmak

Yönetim Kurulu

Murat Kaya

Sadettin Meraklı

Mustafa Yılmaz

Sinan Sunman

Fatih Enes İlkay

Recai Kandemir

Ferdi Kahveci

Hüseyin Karaduman

Veli Ergen

Nevzat Öğrek

Ertunç Özgüç

Hasan Çekiçcioğlu

Savaş Yıldız

Şenol Çaltepe

Ferhat Kaya

Ali Yüksel

Yönetim Kurulu Yedek

Timur Özne

Onur Çakır

Erhan Tunç

İbrahim Levent

Yusuf Ziya Cesur

Mesut Canlı

Denetim Kurulu Asil

Oğuz Tutkun

İsmail Mesut Semiz

Mustafa Karagüzel

Denetim Kurulu Yedek

Eşref Pehlevan

Sefa Özkuyumcu

Hüseyin Altuntaş

Borçlanma yetkisi kabul edildi

Yasada yapılan değişiklik nedeniyle Yönetim Kurulu delegelerden borçlanma yetkisi istedi ve tahmini bütçe okunarak oylamaya sunulması sonrası onaylanarak kabul edildi.

Ümitsiz değilim

Eski Başkan Hüdaverdi Bahadır yaptığı konuşmada, Hendekspor istediğimiz yere gelmedi getiremedik görünüyor. Hendekspor’un hali, Sakaryaspor’un hali şampiyonluk hedefi ile sizlere buradan hitap etmiştik ancak olmadı. İnşallah bu sefer olur, ümitsiz değilim. Halen daha Hendekspor’un iyi bir yerlere geleceğine ümidim var. Bütün şehrin markası. Belediye başkanımızda bu taşın altına elini kayacaktır. Hendekspor’u sahipsiz bırakmayacak geçmişte olduğu gibi yönetime destek olacak ifadelerini kullandı.

Altyapı başarı getirir

CHP Hendek İlçe başkanı Nihat Bayraktar yaptığı konuşmada, konuşulacak çok şey var, bende Hendek Gençlikspor’da 10 yıl Başkanlık yaptım. Başkanlık yaptığım dönemlerde hep alt yapıdan yana oldum, tesisten yanaydım. Bu paralara yazık günah diyorum yine aynı şeyleri söylüyorum alt yapı, tesis sonra başarı kendiliğinde gelecektir diye konuştu.

Siyasetim destek olması gerekiyor

Şener Gürsel yaptığı konuşmada, şu anda beş yıl öncesini görüyorum. Beş yıl öncede aynı yönetim vardı, şimdide aynı Ağabeyleri Yönetimde görüyorum. Bazı kişilerde değişiklik oldu, bunu hendek’te genele yaymak gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin içinde değil siyasetin destek olduğu bir kulüp olmasını istiyorum. Bir spor adamı olduğum için söylüyorum bizim bu kulüpte görev almamız için sadece kendim için söylemiyorum hizmet etmek isteyenler var. İlla bir siyasetçinin yanında arkasında veya bir tarafında mı olmamız gerekiyor ifadelerine yer verdi.

İnşallah tekrar 3. Lig’e çıkarız

Hendek Belediye Başkanı İrfan püsküllü yaptığı konuşmada, Spor bir bayrak yarışıdır. Günümüzde en değerli unsur olan zaman belki hafta sonu ailenizle geçireceğiniz zamanı deplasmanda takımın başında durursunuz. Ben Hendek Belediye Başkanı olarak Altyapının tüm masraflarını karşılamaya hazırım. Sebebi de onlar bizim çocuklarımız, onlar bizim gençliğimiz. Dışarıdan gelip on milyon, beş milyon artık ne alıyorlarsa ve beklide hak ediyorlardır ama buradan gitmeleri bana ağır geliyor. İnşallah ileriki zamanlarda yetiştireceğimiz evlatlarımızla Hendekspor’a yapılacak iyiliği bu şekilde sağlıyoruz. İnşallah bu arkadaşlarımıza nasip olur Hendekspor’umuz tekrar 3. Lige çıkar ve orda kalıcı olur. Daha sonraki konu 2. Lig olur, hedef koymadan bir yere varılmaz, hedefini koyacak gayret içersinde olacak çaba gösterilecek ifadelerine yer verdi.

Çakmak’tan teşekkür

Konuşmalar sonrası teşekkür konuşması yapan Hendekspor Başkanı Zafer Çakmak, özlediğim tablo. Kongrelerde insanlar çıkıp burada söylesinler. Hendekspor ailesinin içindeyim. Çok özel kelimeler var, dikkat edilmesi gereken sezlenişler var üzerimize almamız gereken. Hiçbir eleştiriden hiçbir pozitif münaşakadan kaçmamak gerekir kaçarsak bir anlamı kalmıyor. Biz herkesle dostuz. Eski Başkanlarımız yönetimime girdi, bu büyük bir mütevaziliktir, rica-ı minnettir, kendi adıma kendilerinede ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesle biz dostuz, kimseyi ayırt etmiyoruz. Biz büyük bir aileyiz arkadaşlar. Ben tekrar bizlere inandığınız ve güvendiğiniz için teşekkür ederim ifadelerine yer verdi.

Hendekspor Kongresi günün anısına çekilen  fotoğraflardan ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184