Hendekspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Bölgesel amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Bozüyük Vitraspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hendekspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Karşılaşma Hendekspor’un başlama vuruşu ile başladı, karşılıklı ataklarla devam etti. Karşılaşmanın 14. Dakikasında gelişen atakta ev sahibi Bozüyük Vitraspor’un futbolcusu Hakan’nın vuruşu filelerle buluştu ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılamanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve karşılaşmanın ilkyarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Hendekspor 2. yarı 1 puanı kurtardı

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yaraısında her iki takımın da gol arayışları sürdü. Karşılaşmanın 72. dakikasında Hendekspor tarafından kullanılan korner vuruşunda topla buluşan Hendekspor'lu Feyyaz düzgün bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu ve skorda 1-1'lik eşitliği sağladı. Zaman zaman oyuncuların gerginleştiği ve hakeme yönelik itirazların yer aldığı kalan dakikalarda her iki takımda gol pozisyonları yakalasa da başarılı olamadılar ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Hendekspor deplasmanda aldığı 1 puan ile grubundaki puanını 2'ye yükseltti.

Bozüyük Vitraspor:1

Hendekspor:1

Saha: Bilecik İstasyon Sentetik

Hakemler: Büşra Aydoğdu, Baransel  Siyavuş, Eshan Kartal, Cemal Topçu

Bozüyük Vitraspor: Talha, Yunus, Gökmen(Oğuz), Yasin, Kerem, Yücel, Bedirhan, Eray(Ferhat), Hakan(Hakan Aydemir), Doğukan(Muhammed), Batuhan(Eren)

Teknik Sorumlu: Mustafa Atalan

Hendekspor: Atilla, Yusuf, Oğuzhan, Enes(Yavuzhan), İrfan, Yusuf(Yunus emre), Haktan(Ömer), Mehmet, Feyyaz(Sefa Emin), Ümit, Barış(Berkant)

Teknik Sorumlu: Ersin Sarı

Goller: Dk 14 Hakan(Bozüyük Vitraspor)Dk 72 Feyyaz(Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2024, 22:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reco bskn e klima 54
Reco bskn e klima 54 - 4 gün Önce

Zafer başkanla 3.lige inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184