Hendekspor Bilecik Deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, Bozüyük Vitraspor'un konuğu olacak.

Hendekspor Bilecik Deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta yer alan temsilcimiz Hendekspor, 2024/2025 futbol sezonu 2. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun ilk deplasmanı

Sezonun ikinci maçında 13 Ekim Pazar günü (Yarın) Saat: 14.00’da Bilecik İstasyon Sentetik Sahasında Bozüyük Vitraspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Hendekspor hafta içerisinde gerçekleştirdiği antrenman programları ile son hazırlıklarını tamamladı ve Bilecik'e haraket ederek yarın oynayacağı maç saatini beklemeye başladı.

Taraftarlara kötü haber

Deplasmanda oynayacağı Bozüyük Vitraspor karşılaşması ile ilgili olarak Hendekspor Yönetimi tarafından yapılan bilgilendirmede “Bilecik İl güvenlik kurulunun aldığı karar doğrultusunda hafta sonu oynayacağımız Bozüyük Vitraspor müsabakasına deplasman seyircisi yasağı getirilmiştir. Değerli taraftarlarımıza duyurulur” ifadelerine yer verilirken, Hendekspor taraftarları kararı yanlış bir karar olarak nitelendirdi.

İstanbul bölgesi hakemleri

Bozüyük Vitraspor – Hendekspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Büşra Aydoğdu’nun yönetirken, yardımcılıklarını ise Baransel Sivayuş ve Eshan Kartal’ın gerçekleştirecek. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Cemal Topçu.

Hendek Tv’den canı yayın

Bozüyük Vitraspor – Hendekspor karşılaşması Hendek Tv’nin sosyal medya hesabı olan www.facebook.com/hendekwebtv adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2024, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184