Hazırlık Maçını Hendekspor2-1 Kazandı

Hazırlık maçında Hendekspor , Sakarya Süper Amatör Lig temsilcisi İzlog Pamukovaspor ile karşılaştı

Hazırlık Maçını Hendekspor2-1 Kazandı

Hazırlık maçında Hendekspor , Sakarya Süper Amatör Lig temsilcisi İzlog Pamukovaspor ile karşılaştı

Sakarya Süper Amatör Lig temsilcisi İzlog Pamukovaspor Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Hendekspor karşısında iyi oynadığı karşılaşmada uzatmalarda yediği golle 2-1 yenildi.

Sakarya Süper Amatör Lig temsilcisi İzlog Pamukovaspor, liglerin başlamasına 15 gün kala Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Hendekspor ile hazırlık maçında karşı karıya geldi.

Pamukova Atatürk Stadında oynanan karşılamada İzlog Pamukovaspor yeni transferleri ile ilk defa taraftarlarının karşısına çıktı.

Maça golle başlayan İzlog Pamukovaspor 2. Dakikada Özgür Kedikli’nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa çok iyi yükselen yeni transferlerden , Yalçın Yalazı topu Hendekspor fileleri ile buluşturdu 1-0.

Golden sonrada etkili futbol oynayan İzlog Pamukovaspor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

Mehmet Atmaca ikinci yarıya 4 genç futbolcuyu oyuna alarak başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının 64. Dakikasında Yusuf Bayram kafa ile attığı golle skoru 1-1 e getirdi.

Karşılaşmanın uzatama dakikalarının 4’üncü dakikasında Berkant Yılmaz’ın attığı golle Hendekspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2024, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184