Akgül ve Kayaalp’ten Hendek Ziyareti

Dünya, Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonu Güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, Hendek Olimpik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Akgül ve Kayaalp’ten Hendek Ziyareti

Dünya, Olimpiyat ve Avrupa Güreş Şampiyonları Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, İlçemize gelerek Hendek Olimpik Spor Kulübüne ziyarette bulundu.

Şampiyonlar Hendek’te

Hendek, çok önemli iki ismi ağırladı. TGF Başkan Adayı olan Milli gururumuz Taha Akgül, İlçemizin ve İlimizin büyük gurur kaynağı olan ve Şampiyonlar yetiştiren Hendek Olimpik Spor Kulübünü ziyaret etti. Akgül ve Kayaalp'i Kulübün Onursal Başkanı Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ile birlikte Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli karşıladı.

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkan Adayı

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkan Adayı olan Taha Akgül beraberinde Şampiyon Güreşçi Rıza Kayaalp ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, seçim süreci ile alakalı olarak istişareler ve sohbetler edilmesinin ardından Hendek Olimpik Spor Kulübü bünyesinde bulunan sporcuları antrenman esnasında ziyaret ederek sporculara eşofman hediyesi takdiminde bulundu.

Sadece Güreş ekibi yanlız bırakmadı

Akgül ve Kayaalp'i Hendek Olimpik Spor Kulübüne gerçekleştirdiği ziyarette, Sadece Güreş Programı Yapımcısı ve Sunucusu Cemil Tekin ile birlikte program yorumcusu eski pehlivan Yalçın Kaynak da yalnız bırakmadı.

Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'in Hendek ziyareti günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

YORUM EKLE

banner83

banner184