Hendek Ak Parti’de Kongre 15 Aralık’ta

Ak Parti Sakarya İlçe Teşkilatlarının Kongre tarihleri belli oldu.

Hendek Ak Parti’de Kongre 15 Aralık’ta

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Kongre tarihleri belirlenen İlçe Teşkilatlarının Kongre takvimlerini açıkladı.

Arifiye ile başlayacak Hendek ile bitecek

Kongre tarihleri ile ilgili olarak kendisine ait sosyal medya hesabından bilgiler veren Tever, ‪”Ak Parti Sakarya 8. Olağan Kongre Takvim’imizi belirledik. Arifiye’den başlayarak Hendek ilçemize uzanan takvim ile sürecimize devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu kutlu yolculukta, daha güçlü yarınlara beraberce yürüyoruz. Liderimizin davasına olan sarsılmaz inancıyla, teşkilatımıza yakışan bir kongre sürecini Sakarya’mızda hep birlikte yaşayacağız inşallah. Kongrelerimizin ilçelerimize, ilimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hendek'te Kongre 15 Mart'ta

Kongre tarihleri belirlenen İlçeler arasında en son kongre yapılacak olan Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kongresinin 15 Mart Pazar günü yapılacağı, Kongre yeri ve Saati’nin ise daha sonra bildirileceği belirtildi.

Adaylar netleşmedi

15 Mart’ta kongreye gidecek olan Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında mevcut Başkan Adem Öz’ün Aday olup olmayacağı henüz netleşmemişken, kongrede farklı aday veya adayların olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184