Doğanın Temizliği, Geleceğimizin Temizliğidir

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, Devlet Su İşlerinin geçmiş dönemlerde imza altına alınan protokol gereği İlçemizde gerçekleştirdiği dere ıslah ve temizlik çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

Doğanın Temizliği, Geleceğimizin Temizliğidir

Hendek İlçemizde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile geçmiş dönemlerde imzalanan protokol çerçevesinde; DSİ’nin 3. Etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başta Uludere olmak üzere toplam 5 ayrı bölgemizde ıslah ve temizlik çalışmaları faaliyetleri sürüyor.

Uludere çayında ıslah çalışmalarına başlayan DSİ, Ulurede çayının temizlenmesinde oldukça mesafe alındığını bildirdi.

Derelerimizin temizlendiğini gören vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

Hendek İlçemizde Uludere dışında 4 farklı bölgede daha dere temizlik faaliyetleri devam etmektedir.

Ak Parti Hendek  İlçe Başkanı Adem Öz” Uludere’nin ıslah ve temizliği bizim için önemli, çevre temizliği, hepimizin sorumluluğunda olan bir konudur ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.”Dedi.

Özellikle Uludere’nin dere boyu temizliği için vatandaşlardan çok fazla talep aldıklarını belirten Adem Öz;

“Buradan şunu ifade etmek isterim çevre temizliği konusunda hepimize büyük görevler düşmektedir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevremizi temiz tutmalı, doğal kaynakları korumalı ve çevre dostu alışkanlıklar edinmeliyiz. Unutmayalım ki, çevre temizliği bizim geleceğimizdir. Hep birlikte hareket ederek, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için ilçemizde farkındalıklar oluşturalım. DSİ’nin derelerimizin temizliği hususunda; 5 ayrı Bölgemizde başlattığı çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek yakinen takip etmekteyiz. Hassas çalışmaları nedeniyle Devlet Su İşlerimizin bütün çalışanlarına teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte ihtiyaç duyulan ve talep edilen  bölgelerimizde de aynı çalışmaların gerçekleşmesinin takipçisi olacağız.” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmutbeyli
Mahmutbeyli - 2 ay Önce

Bu şehrin belediyesi yokmu bu onun işimi devlet işini partiye çevirdiğinizde parti devleti olurki bu çok tehlikelidir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184