Davutoğlu Hendek’te Partisinin Kongresine Katıldı

Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresinde Musa Akıcı güven tazeledi.

Davutoğlu Hendek’te Partisinin Kongresine Katıldı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Musa Akıcı güven tazeleyerek tekrar İlçe Başkanlığına seçildi.

Parti Yönetiminden geniş katılım

Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikâh ve Toplantı Salonunda düzenlenen Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, İl Başkanı Sinan Gedik ve Yönetimi, İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı ve Yönetimi ile birlikte Partililer katıldı.

Kongre Divan Kurulu seçimi ile başlayan Gelecek Partisi Hendek 2. Olağan Kongresinin Divan Başkanlığı Ömer Ünal, Divan Başkan Yardımcılığı Ayhan Güler, Divan Katip Üyelikleri ise Derya Sayar, Kemal Gör ve Türkan Yılmaz tarafından geçekleştirildi.

Ömrüm yettiği sürece bu bayrak dalgalanmaya devam edecek

Divan teşekkülü oluşturulması sonrası Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan Kongrenin açılış konuşması Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı tarafından gerçekleştirildi. Yolculuğumuz 2019 yılında Partimizin kuruluşu ile başlamış ve Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu Başkanlığı ile devam etmektedir. Hendek İlçesinde Gelecek Partisi bayrağı ben olduğum sürece, ömrüm yettigi sürece partimiz var olmaya ve dalgalanmaya devam edecektir. Kongremize katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder, başta Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunuyorum ifadelerine yer verdi.

Sakarya ve Ülke gündemi

Akıcı’nın selamlama konuşmasının ardından sırasıyla Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Sinan Gedik, Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kürsüye gelerek Sakarya ve Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak Kongrenin hayırlı olması temennilerine bulundular.

Konuşmalar sonrası tek liste ile gerçekleştirilen Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresinde Musa Akıcı güven tazeleyerek Başkanlığa devam ederken Akıcı’nın Yönetimi şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı; Musa Akıcı

Yönetim Kurulu; Şuayip Seçkin, Ali Dural, Dursun Nalbant, Sedat Efe, Şükrü Alemdar, Mehmet Coşkun, Servet Yılmaz, Mehmet Kamış, Kadir Erik, Metin Hüner, İsmail Yurt, Şenol Holat, Niyazi Uzunoğlu, Rahmi Salman.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2024, 01:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184