AK Parti, Ülkesi Ve Milleti İçin Canını Hiçe Sayanların Kurduğu

'Umudun, İcraatın ve Geleceğin Adı AK Parti' sloganıyla düzenlenen AK Parti 23. Kuruluş yıl dönümü programında konuşan Başkan Yusuf Alemdar, “Tüm engellemelere, darbelere rağmen bu dava yolda kalmadı.

AK Parti, Ülkesi Ve Milleti İçin Canını Hiçe Sayanların Kurduğu

Çünkü AK Parti, ülkesi ve milleti için yola çıkan, canını hiçe sayan dava insanlarının kurduğu bir partidir” dedi. İl Başkanı Tever ise Sakarya’nın 23 yıldır liderinin arkasında sıra dağlar gibi durduğunu dile getirdi.

Siyaset sahnesinde 23 yılı geride bırakan AK Parti’nin 23. Kuruluş yıl dönümü Ormanpark’ta düzenlenen programla kutlandı. Çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaşın katıldığı programda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ertuğrul Kocacık, Ali İnci ve Murat Kaya, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, ilçe belediye başkanları, kurucu il, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ile STK temsilcilerinin yanı sıra basın mensupları da yer aldı.

Yıl dönümü etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kongre Merkezi'nde 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda partililere seslendiği konuşma canlı olarak takip edildi.

Biz büyük bir aileyiz

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti’mizin 23. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Cumhurbaşkanımızın tabiriyle hizmete sevdalı kişilerin kurduğu AK Parti 23 yaşında.  Rabbim bu davayı hakkıyla sürdürmeyi hepimize nasip etsin. Bu günlere kolay gelinmedi.

Bu dava uzun yıllar daha devam edecek. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin. Sakarya olarak her zaman liderimizin arkasında sıra dağlar gibi durduk. Bundan sonra da bu duruşumuz devam edecektir. Biz büyük bir aileyiz, bize güç veren tüm aile üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’yle hiçbir şey eskisi gibi olmadı

23 yıllık bu serüvenin bir neferi olmaktan duyduğu bahtiyarlığı dile getiren Başkan Yusuf Alemdar, “AK Parti kurulduğundan bugüne kadar hizmetin merkezi ve kimsesizin kimi oldu. Kuruluş döneminden bugüne kadar yaşanan sıkıntıları unutmadık. Tüm bu sıkıntılara rağmen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde davamıza sımsıkı sarıldık.

Cumhurbaşkanımız, kuruluş döneminde “artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” demişti. İşte bu değişim ve dönüşüm ülkemizin her alanında devam etti. Tüm engellemelere, darbelere rağmen bu dava yolda kalmadı. Çünkü AK Parti, ülkesi ve milleti için yola çıkan, canını hiçe sayan, dava insanlarının kurduğu bir partidir. Bizler de milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu davaya gönül veren ve ahirete kavuşan herkese Allah’tan rahmet, hastalarımıza da şifalar dileyerek tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yola devam edeceğiz

AK Parti Milletvekili Murat Kaya, “23 yıl oldukça uzun bir zaman. Biz kimsesizlerin kimi olmak için yola çıktık ve hamdolsun bu davayı bugünlere getirdik. Muhtıralar ve darbelerle sayısız engellemelerle karşılaştık ancak bu davayı kimse durduramadı. Türkiye artık eskisi gibi değil.

Her alanda sözü geçen ve siyasete yön veren bir noktaya geldi. İnşallah mazlumların ümidi olan AK Partimiz ve Cumhurbaşkanımız liderliğinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum

AK Parti Milletvekili Ertuğrul Kocacık, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurulan partimizin 23. yıl dönümünü kutluyorum. Son 5 yılda pandemiden, çevremizdeki savaşlara kadar birçok sorunla karşı karşıya kaldık.

Bugün ise İsrail denilen bir belayla uğraşıyoruz. Cenabı hak Kahhar ismiyle bu İsrail’i perişan etsin. 23 yılda sağlıktan

enerjiye, sanayiden yerli otomotive, savunmadan ulaşıma ve tarıma kadar milli ve yerli üretim artarak devam ediyor. İnşallah bu kutlu yürüyüş devam edecek. Ben de bu partinin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız

AK Parti Milletvekili Ali İnci, “23. yılımız hayırlı uğurlu olsun. Partimiz kurulduğunda, parti kapatılacak denildiğinde bizler Sakarya’da hep birlikte çalıştık ve inandık. Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a inandık, arkasında durduk. İyi ki durmuş ve inanmışız. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımıza ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Milletimiz liderini hiç yalnız bırakmadı

Milletvekili Lütfi Bayraktar, “Partimizin 23 yıllık ciddi bir geçmişi var. Biz de kurucu ilçe başkanı olarak yola çıktık. Partimiz tüm engellemelere rağmen bugüne kadar geldi.

Geçmişte yaşananları biliyoruz ama Rabbimize hamdolsun milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı. Darbelere ve muhtıralara rağmen istikametimizi bozmadan devam ettik.

Bu istikamette duruşunu bozmadan davaya sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim yolumuzu ve davamızı açık etsin” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavru Kurt
Yavru Kurt - 1 ay Önce

Canım memleketimize Suriyeli Pakistanlı ne idüğü belli olmayan işidçileri doldurup Tayyip Erdoğanın ifadesi il bunlara 60 milyar dolar para verdiniz.Artık yeter inin milletin sırtından.Milleti aşağılayıp hakaret eden kibir abideleri oldunuz.

Emekli
Emekli - 1 ay Önce

Alayınız memleketi milleti batırdınız bu milletin çok ahını aldınız

Hendekli vatandaş
Hendekli vatandaş - 4 hafta Önce

Ufak at

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184