Ak Parti Hendek Hız Kesmiyor

Ak Parti Genel Merkezi Türkiye genelinde düzenlediği takvim çerçevesinde Ak Partili vekiller Temmuz ayı boyunca sahada vatandaşın talepleri ile bizzat ilgilenmek için il ve ilçelere ziyaret gerçekleştiriyor.

Ak Parti Hendek Hız Kesmiyor

Ak Parti Genel Merkezinin programı kapsamında 08 Temmuz Pazartesi günü Sakarya Milletvekili Murat Kaya Hendek ilçesinde ilçe başkanı Adem Öz nezaretinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Öncelikle ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerine hitap eden Murat Kaya Ak Parti İlçe Başkanı Adem Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçemiz Muhtarlar Derneğinde ve ardından ziraat odasında toplantı gerçekleştirdiler.

Muhtarlar Sonunda Vekilini Buldu

Ak parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz’e ilçemiz mahallelerinden Muhtarlar aracılığıyla çok talep geliyordu. Bu sebeple Öz Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla vekili bir araya getirdi.

Muhtarlara kısa bir konuşma yapan Öz sözü Kaya’ya bıraktı. Güncel konular hakkında kısa bir bilgilendirme yapan vekil tek tek muhtarların taleplerini dinleyerek mahallelerdeki sorunları kağıda not aldı. “Önce yazalım sonra ilgili yerleri burada sizlerle birlikte arayacağız” diyen Kaya Muhtarlar taleplerini ilettikten sonra sırayla aldığı notların ilgili olduğu kurumları arayarak taleplerin karşılanması için aracılık etti.

İhtiyaçlara o anda cevap verilmesi muhtarları çok memnun etti. Taleplerine anında cevap alan muhtarlar ilgili sorun çözen bir vekil görünce Murat Kaya’nın samimiyeti ve sağladığı katkıdan dolayı kendisini tebrik ve takdir ederek, memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.

Fındık Fiyatları

Muhtarlar Derneğinin ardından Ziraat Odası Başkanı ve yönetimi ile de toplantı gerçekleştiren Öz ve Kaya Ziraat Odası’nda fındık sezonu olması nedeniyle ana gündem maddesi fındık oldu.

Üretici maliyetleri ve fiyatları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda çiftçi maliyeti ve fiyatlandırılması ile ilgili rapor hazirlayan Hendek Ziraat Odası, detay raporunu Murat KAYA’ya teslim etti.

Çiftçi maliyet hesaplamalarının yanlış yapıldığı işçi fiyatlarının bu yıl yüksek olacağı üzerine detaylı konuşularak Ziraat Odası yönetimi çiftçinin mağduriyet yaşamaması için  fındık fiyatının maliyetleri karşılayacak ve üreticinin beklentisine cevap verecek  seviyede açıklaması gerektiğini dile getirdi. Fındık’a dair detayları dinleyen Murat Kaya “Bugün Hendek’e gelmem çok iyi oldu.

Yarın 09 Temmuz Salı günü Tarım Bakanlığı bünyesinde Karadeniz İlleri Millet vekilleri olarak görüşlerimizin bildireceği toplantıda fındık fiyatları konusunun ilk oturumu gerçekleşecek Fiskobirlik başkanımız Sakarya Milletvekilimiz Lütfi Bayraktar’da bu konuya hakim yarın Lütfü vekilimizde fındık üreticisinin taleplerini dile getirecektir. Bende sizlerden aldığım bu detayları etraflıca dile getireceğim.”Dedi.

Adem Öz nezaretinde gerçekleşen verimli geçen ziyaretlerde karşılıklı memnuniyetlerin ifade edilmesi ardından vekil Kaya Hendek’e yakın zamanda tekrar geleceğini ifade ederek ilçeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184