Toplumun Sağlığı İçin Sürdürülebilirlik Eğitimleri

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Proje Birimi tarafından ,Balsu Kapasite Güçlendirme Eğitimleri kapsamında Balsu Hendek Fabrikası'nda, İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik organizasyonu ile birlikte “ Dijital Bağımlılık “ konulu bir eğitim gerçekleştirildi.

Toplumun Sağlığı İçin Sürdürülebilirlik Eğitimleri

Balsu  Gıda Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi  toplantı salonunda gerçekleşen eğitime  Sosyal Sürdürülebilirlik Müdür Yardımcısı  Elif Öztunç, Uyum ve Sürdürülebilirlik Müdür Yardımcısı Gizem Toprak, İrem Dinç, Merve Özdemir, Melek Dinçer, Eda Bak, Eylem Dündar , Nuriye Bilgiç, Mühendisler ve dönemsel sosyal çalışmacılar katılım sağladılar.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Biriminden Uzm.Hemşire Deniz Çiftçi  ve Psikolog Melike Kahraman’ın sunumlarıyla gerçekleşen eğitime İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Biriminden Hasan Kodaman ve Hacettepe Üniversitesi stajyer öğrencisi Öznur Sarı destek sağladılar.

Sosyal medya ve oyun, online alışveriş ve uygulamalarda takıntılı bir şekilde vakit geçirmek ve buna bağlı olarak kişinin kendini sosyal hayattan soyutlaması ile ortaya çıkan teknoloji bağımlılığının fiziksel ve ruhsal zararlarının anlatıldığı eğitimde teknolojiyi verimli ve bilinçli bir şekilde kullanmanın önemine değinildi.

Eğitim öncesinde  gerçekleşen ön toplantıda , Balsu Sosyal Sürdürülebilirlik Birimi ile  Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Proje Birimi  planlanan işçi eğitimleri hakkında iş birliği yapılması konusunda görüşmelerde bulundular.Toplumun sağlığının korunması ve geliştirilmesi  konusunda  ortak  projelerle birlikte çalışmalarda bulunmanın  önemine değindiler.

#hendekilçesağlıkmüdürlüğü

#balsu

#dijitalbağımlılık

#teknolojibağımlılığı

#toplumsağlığı

#sağlıkprojeleri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemil dinc
Cemil dinc - 1 ay Önce

10 numara olmus destekliyor tsklr basarilarinizin devamini temenni ederim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184