Belediye’den Yol Çalışması

Hendek Belediyesi yol yapım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Belediye’den Yol Çalışması

Hendek Belediyesi tarafından Aksu Yurt Mahallesi’nde yol yapım çalışması başlatılırken, sel ve heyelan nedeniyle hasar gören Güney Mahallesinde yol bakım ve iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

Uzun zamandır bekleniyordu

Aksu Yurt Mahallesinde başlatılan yol yapım çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren Vatandaşlar, uzun zamandır yolumuzun yapılmasını bekliyorduk.

 Belediyemiz tarafından biz süre önce programa alınmıştı ve bugün çalışmalar başlatıldı.

 Yol güzergâhımızda 20’ye yakın hane bulunmakta, yol yapıldıktan sonra daha güvenli bir şekilde evlerimize ulaşabileceğiz.

 Çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ve Fen İşleri Ekiplerimize teşekkür ederiz ifadelerine yer verildi.

Sel ve heyelan nedeniyle bozulmuştu

Güney Mahallesinde başlatılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren Vatandaşlar ise yoğun yağış sonrası meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle yollarımız bozulmuş ve yolumuza bir süre kapalı kalmıştı.

 Yetkililerimize konuyu iletmiştik ve bugün sağ olsunlar yollarımızın bakım ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanımıza ve Belediye ekiplerimize teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184