Yiğit Hamza Sarı Avrupa İkincisi

24 -27 Haziran 2024 tarihlerinde Sırbistan'da gerçekleşen U17 Avrupa grekoromen güreş şampiyonası'nda Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı sporcusu Yiğit Hamza Sarı Avrupa ikincisi oldu.

Yiğit Hamza Sarı Avrupa İkincisi

Sırbistan'da yapılan U17 Avrupa grekoromen güreş şampiyonasında milli takımımızın  almış olduğu tek madalya olan ikincilik, Sakarya /Hendek TOHM güreş merkezimiz ile Hendek Olimpik Spor Kulübümüze ait olması bizleri çok mutlu etti. Yetişmelerinde büyük emekleri geçen başta hem babası hemde antrenörü Sefer Sarı hocamız ve kıymetli hocalarımız ile destek personeli arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum.

Kulüp başkanı Köstereli; Bu madalya ile kulübümüz 22. Avrupa& Dünya Şampiyonası madalyasını kazandı.Her yıl istikrarlı bir şekilde Avrupa ve Dünya Şampiyonasında kürsüde olmamızın  mimarı kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı sayın Ali İnci vekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yusuf Alemdar'a, İl Spor Müdürümüz sayın Nevzat İnanç'a. Hendek Belediye Başkanımız sayın İrfan Püsküllü'ye ve Güreş Federasyonu Başkanımız sayın Şeref Eroğlu'ya başarılı gidişaatımıza olan katkı ve destekleri için şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Avrupa derecelerimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184