Rasimpaşaspor’dan Çifte Şampiyonluk

U17 ve 2. Amatör Ligde çifte şampiyonluk yaşayan Rasimpaşaspor’da kupa sevinci.

Rasimpaşaspor’dan Çifte Şampiyonluk

U17 Ligi ve 2. Süper Amatör Ligde mücadele eden Rasimpaşaspor çifte Şampiyonluk yaşadı.

Şampiyonluk kutlaması

Rasimpaşaspor için Hendek Belediyesi terminal binası bahçesinde düzenlenen Kupa ve Madalya törenine Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zıbba, ASKF Başkan Yardımcısı ve Rasimpaşaspor Yöneticisi Hasan Zandolu, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Erenler İlçe Spor Müdürü Özcan Çelik, Rasimpaşaspor Başkanı Mustafa Dinç ve Yönetim üyeleri, Zeynel Köstereli, Antrenör Onur Kalyoncu, Şampiyon Sporcular ve Aileleri katıldı.

Şampiyonluğunuzu kutluyorum

ASKF Başkanı Yaşar Zımba günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmada, Rasimpaşa Mahalle sakinlerinin Şampiyonluğunu kutluyorum. Mahalle Muhtarını, Kulüp Başkanını, yöneticileri, Antrenörü, Futbolcuları, bu Şampiyonlukta emeği geçen herkezi kutluyorum dedi.

Altyapıda başarı

Sakarya Futbol  İl temsilcisi Tezcan Demir yaptığı konuşmada, Rasimpaşaspor bu yıl alt yapılarda çok başarılı oldu, bizi çok sevindiren Rasimpaşaspor’un 11-12-13 ve 14 yaş Grubundaki liglere katılması ve Mahallenin çocuklarına sahip çıkması oldu ve A takımı Şampiyon olarak 1. Amatöre çıktılar. Şampiyon olan Rasimpaşaspor Kulübüne 1. Amatör Lig’de başarılar diliyorum dedi.

Mutlu günümüz

Rasimpaşaspor Başkanı Mustafa Dinç yaptığı konuşmada, bu mutlu günümüzde bizleri onurlandırıp geldiğiniz için tek tek teşekkür ederim, bizlere bu mutluluğu yaşatan Rasimpaşaspor kulübü, yöneticileri ve futbolcularımız bizlere renk katan Onur hocamız sizlere ayrı ayrı teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim dedi.

Şampiyonlar Kupa ve Madalyalarına kavuştu

Hendek Grubunda Şampiyon olan U-17 takımı futbolcuları tek tek isimleri ile çağrılarak madalya ve kupaları verilirken daha sonra 1. Amatör Lig’e yükselen Rasimpaşaspor A takımı madalyalarını aldıktan sonra SASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Sakarya Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir tarafında şampiyonluk kupaları verildi.

Muhtardan plaket ve teşekkür

Rasimpaşa Mahalle Muhtarı Talip Beslan tarafından Rasimpaşaspor Başkanı Mustafa Dinç ve Hasan Zandolu’ya Plaket verilirken, günün anısına fotoğraf çekiminden sonra Futbolcu, Yöneticiler ve aileleri gönüllerince eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184