Basın ile Hendekspor Sohbeti

Hendekli basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programının konusu Hendekspor oldu.

Basın ile Hendekspor Sohbeti

Hendekspor Başkanı Zafer Çakmak, Hendekspor Basın İletişim Sorumlusu Fatih Enes İlkay ve Hendekspor Basın ve Sosyal Medya İletişim Sorumlusu Onur Çakır, Hendekli basın mensupları ile kahvaltı programında biraraya geldi.

Kongre sonrasında değişen Hendekspor Yönetimi ve görev dağılımları ile ilgili bilgilerin verildiği, sezon öncesi planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı ve Yönetim olarak belirlenen hedeflerin konuşulduğu toplantıda Çakmak ve ekibi Basın mensupları ile sohbet tadında fikir alış verişleri gerçekleştirildi.

Esas mesele Hendekspor

Esas ve ana konularının Hendekspor olduğunu belirten Çakmak, başarı için şehirde aidiyet oluşturulması gerektiğini belirterek mesele Hendekspor olunca geçmişe takılmadan tüm Hendek olarak takımımızın başarısı için herkesin elinden geleni yapması, az veya çok başarı için fikrini beyan etmeli.

Tesisleşmenin şart olduğunu belirten Çakmak, Yönetimimizde olan tüm arkadaşlarımız yapabilecekleri en iyi şekilde iş bölümü yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Başarıya odaklanmış bir takım oluşturmak için ciddi zaman ve emek harcıyoruz. Hendekli hemşerilerimiz ve taraftarlarımızın heyecanla izleyeceği bir takım oluşturmayı hedefliyoruz, Hendekspor ismine layık bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız, uzun yıllar sürecek bir başarı için sistemimizi oluşturuyoruz ifadelerine yer verdi.

Sohbet tadında fikir alış verişi

Çakmak ve ekibi tarafından yapılan bilgilendirmeler sonrası basın mensupları ile içilen çaylar eşliğinde karşılıklı fikir alış verişleri yapılırken yeni sezon ile alakalı yapılması gereken çalışmalar hakkında basın mensuplarından destek ve fikirlerini her zaman paylaşmaları rica edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184