MHP Hendek İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

MHP Hendek İlçe Başkanlığı AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ile ilgili basın açıklaması yaptı.

MHP Hendek İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

MHP Hendek ilçe başkanlığından yapılan yazılı açıklama, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Dr. Sn. Devlet Bahçeli’nin, “Birliğin teminatı, ülkenin çimentosu olarak” gördüğü Cumhur İttifakına yönelik Mübarek Kurban Bayramında bile fitne kazanı kaynatanlar, MHP’nin sinir uçlarıyla oynamaya ve kaos çıkarma planlarına göstere göstere devam etmektedir.

Pandemi dönemi başta olmak üzere, deprem gecesi ve son olarak bayramda Cumhur İttifakının hizmetlerini, belediye başkanı ve adayını açık açık eleştirerek ittifakın ruhuna aykırı hareket etmekten, Belediye Başkanımıza saldırmaktan vazgeçmeyen AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin ne yapmaya çalıştığını ve nereye varmak istediğini merakla takip etmekteyiz.

Kendisinin her platformda yaptığı gibi bu bayramda da partimize ve Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na yönelik söylemleri üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Bizim İttifakın kurumsal yapısına olan inancımız gereği kendisine yönelik ilk ve son cevabımızdır. Kamuoyunun önünde defalarca kez dönemin Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkanını eleştiren Sn. Milletvekili, 2019-2024 seçim kıyaslaması ile Ülkücü Harekete ve mensuplarına yönelik haddini aşan beyanlarda bulunmuştur. 2019 yılından bugüne Milliyetçi Hareket Partisinin İlçe Başkanı olarak görev yapan bana da cevap hakkı doğmuştur.

Sn. Milletvekilinin Akparti Hendek ilçe teşkilatında yapılan bayramlaşma programında 2019 yerel seçimlerinde MHP’lilerin oy vermediğini ima etmesi kişi kendinden bilir işi Atasözümün vücut bulmuş halidir. Ben ve Teşkilat mensuplarım 2018 / 2023 genel seçimleri ve 2019 / 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve Liderimiz Dr. Sn. Devlet BAHÇELİ’nin gösterdiği doğrultuda oy vermiş ve çalışmalarda bulunmuştur. Bayramlaşma programında Sn. Vekilimizin hemen yanında oturan 2019 yılı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sn. Ali Kemal SOFU hakkında 2019 yılında faaliyette olan MOSS Cafede ben ve 5 arkadaşımın olduğu bir ortamda bana rağmen seçim kazanmak isteyen ile başlayan sonu ahlak kurallarına uymayan kelimelerle devam eden cümlesini kendisine hatırlatmak isterim.

Seçim öncesi ve sonrasını tane tane izah edelim.

1-         Hemşerilerimizin kararı elbette başımızın üstündedir. Burada nerede ne yanlış yapıldı, bu Cumhur İttifakının üzerinde çalışması gereken bir konudur.

2-         Milletimizin oyuna ipotek koymuş ve zafer kazanmış komutan edasıyla, “ Mevcutları koruyamadı” diyerek kendi yaptığı her şeyi doğru bulan, her şeye kendi karar vermek isteyen, doğuştan haklı olmaya ve her şeyi bilen olmaya çalışmak milletimizin kararına saygısızlık olduğu gibi kabul edilemeyecek derece itici bir durumdur.

3-         Ali İnci’nin kimi desteklediği bizi zerre bağlamaz ancak Cumhur İttifakının bir milletvekilinin ittifaka karşı olarak çalışması bizi bağlar.

4-         Seçmenin sandıkta oy verme eğilimini, Cumhur İttifakının aktif yöneticilerinin ihanetiyle bir tutmak düpedüz şark ve tatlı su kurnazlığıdır.  MHP seçmeni ya da AK Parti seçmeninin ittifaka oy vermemesi ittifakın çalışması gereken bir problemidir. Ancak yöneticilerin ittifak dışı davranışları ihanettir. Bunu bir tutmaya çalışanların akıl tutulması içinde oldukları açıkça ortadadır.

5-         Sayın İnci’nin, “ Ben seçimde kaza yaptım evdeydim” sözünü kullanması milletimizin aklıyla alay etmesinden başka bir şey değildir. Aylarca evinde tedavi gören ve sağlığından her gün endişe ettiğimiz Sayın Vekilin evde olduğunu açıklamasıyla söylemiş olduğu doğru sayısı karşısında yüreğimize su serpildi.

6-         Cumhur İttifakının paydaşlarının ittifak ruhuna karşı gelerek MHP’ye karşı yürütmeye çalıştığı operasyonlarda MHP’nin sinir uçlarıyla oynanmaması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

7-         Liderlerimizin, partilerin ve ittifakımızın aleyhine çalışmaktan vazgeçmeyen ve kendisini paydaş olarak görmediğimiz Sayın Ali İnci’yi partimize ve adayımıza dil uzatmaktan vazgeçmesi konusunda uyarıyoruz. 

Rabbim fitne peşinde koşanlara, aldatanlara, iftira ve karalama kampanyaları yapanlara fırsat vermesin. Unutulmamalı ki Cumhur İttifakı bir pazarlıkla ve çıkar üzerine kurulmadı; çıkarları için her türlü değeri ayakları altına alan, şahsi çıkarlarını her türlü değerden üstün gören yöneticilerden Milletimizi korusun.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ülkücü
Ülkücü - 1 hafta Önce

En iyisi sabıkalı cumhur ittifakı ile kesin yollarınızı ayırın.

İbrahim celik
İbrahim celik - 1 hafta Önce

Hiçbir kimse sormaz ali inci sakarya spora 2.100.milyon Bağışlamış aslında çok Az bile ama hiçbir merak eden yok kimin parasını bağışlamış acaba ah şu Hendeğin muhtesem asıl asaletli halkı esnafı ev hanımı gençler kim bu ali inci gerçekten tanıyabilir varmı bakın gerçek tanıyan diyorum AKP.nin millet vekili BBP.sinin oy toplayan zHendek halkına şirin görünen seçimden önce AKP.ilce teşkilatını acaba istifaya kim zorladı ne çabuk unutuldu dimi MHP.belediyesinin kaybetmesi için gece gündüz kim mücadele verdi acaba bir AKP.li olarak niçin AKP.ye destek vermediği BBP.si için telefonun başına geçip bbp partisine oy istedi hangi çıkarlar hangi menfaatler için anlaşmalar yapıldı da şimdi Hendegin iymetli halkına esnafına baskılar çoğaldı mevcut belediye başkanı ve incinin birbirinden çıkarları menfaatleri ney. Hendek halkı okadar muhtesemdirki elbet çaktırmadan dikkatle olan biteni takip edecektir. Beton firması ve demir firmaları varlıklarını nasıl 3 ce 5 se değilde 100.kati büyüyecektir bu işi takip edecek kıymetli asıl hendek halkidir tabiyki kıymetli hendekliler burnunuz iyi koku alsın ve olan biteni takip edin esnafa kapılarının önündeki ürünleri kaldırttıranlar kendi nakilleri ve çıkarlarından kaldıracaktır çok yakında ama halka şirin davranıp akıl oyunları yapanların planları tutmuyacaktır nedenmiş hendeğin halkı dimdiktir dürus adam gibi adamdır bakın önümüzdeki günlerde neler olacak sakince takip edip göreceğiz hendekteki sanayilesmelerden bakalım hangi beton hangi demir işi yapanlar Lemananacaktır hep birlikte izliyoruz görecek tezgaha bak vay arkadaş yaa halkı düşünen siyasetçiler nerde hendege katkı yenilikler hendek halkına belediye getirilerinden her haneye 10.bin.tl verin hadi tek tek oy istediniz verin halka. Sanayicileri şirin görünmek yerine halka maddi destek erin ama sadece size oy verenlerin başkanı olmayın herkese hazreti Ömer adaletiyle eşit davranın göreli. Hendegimizin kıymetli asıl ve değerli halkına saygı ve hurmetlerimi sunarım.

İbrahim celik
İbrahim celik - 1 hafta Önce

Ali inci i verilsin irfan püsküllü belediye başkanısın hadi ikinizde hendek devlet hastanesini ziyaret edin bakalım 60 yas üstü öncelikli makine hakkına sahip olan Hendek halkının yarısı muayene olmadan doktorların iki dudağının arasındaki yetkiyle nasılda kapıdan kovuluyor hatalar gidin görün bakalım AA pardonya sizlerin umurunda değildi merakta etmiyorsunuz pardon yaa.siz.halka hizmet insNa hizmet anlayışını benimsemesi hendek halkından esnafından nasıl bir payda çıkar menfaat çıkar onun hesabını yapıyordunuz dimi tüh yaa tabi düşünemedim kusura bakmayın yaa hendek halkından seçimden seçime oy toplayıp yalandan şirinlik yapma işlerinde sizin göreviniz tühya gaf yaptık düşünemedim kusura bakmayın yazıktır yazık hemşehrim hendek halkına sahip çıkın hendegin kıymetli halkı sizlerin çıkar ve menfaatine çok çoookk kıymetlidir bunu bilin.

Hakan Candan
Hakan Candan - 1 hafta Önce

Adam kayıtlı videoda verdiği yol sözünü inkar ediyor siz neyin peşindesiniz. Yarın çıkar ben demedim der sizde bakarsınız.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184