İnci, Dernek Yöneticileriyle Bayraktepe'de Buluştu

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İnci, dernek yöneticileri ile Hendek Bayraktepe'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

İnci, Dernek Yöneticileriyle Bayraktepe'de Buluştu

Toplantı, derneğin Genel Başkan Yardımcısı işadamı Tuncay Yener'in organizasyonu ile gerçekleştirildi ve derneğin tüm Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tatar'a Gösterilen Misafirperverliğe Teşekkür

Toplantıda, geçtiğimiz hafta Sakarya'ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın karşılanması ve uğurlanmasında gösterdikleri çaba ve misafirperverliklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür eden Ali İnci, 15 Temmuz 2024 tarihinde planlanan darbe girişiminin 8. yıldönümü anma etkinlikleri hakkında da bilgi verdi.

8. Yıldönümü Anma Etkinlikleri

İnci, "Şehitlerimizi anmak ve milli iradenin gücünü bir kez daha vurgulamak adına önemli etkinlikler gerçekleştireceğiz," diyerek, etkinliklerin detayları ve program akışı hakkında yöneticilere bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda Fikir Alışverişi

Toplantının sonunda, dernek üyeleri ve yöneticiler arasında fikir alışverişinde bulunuldu ve ilerleyen süreçte yapılacak etkinliklerin planlamaları yapıldı.

15 Temmuz Milli İrade Derneği, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve milli iradenin güçlendirilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerin toplumda geniş bir yankı bulması hedefleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184