Hendek'te 7 Mahallede Doğalgaz Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Hendek Belediyesi ve AGDAŞ işbirliğiyle Hendek’te 7 mahallede doğalgaz yatırımları devam ediyor.

Hendek'te 7 Mahallede Doğalgaz Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Yeşilyurt, Uzunçarşı, Kurtköy, Kocaahmetler, Hacıkışla, Soğuksu ve Sivritepe mahallelerinde dört farklı ekip tarafından doğalgaz çalışmaları aralıksız sürüyor.

7 Mahallede 4 Farklı Ekip

Hendek Belediyesi ve AGDAŞ işbirliğiyle, Hendek’te doğalgaz yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Yeşilyurt, Uzunçarşı, Kurtköy, Kocaahmetler, Hacıkışla, Soğuksu ve Sivritepe mahallelerinde dört farklı ekip tarafından ana hat çekme işlemleri devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan ana hat çalışmalarının ardından abonelik işlemleri sonrası ev ve iş yerlerine doğalgazın verilmesi hedefleniyor.

Başkan İrfan Püsküllü: Birlikte Daha Modern Bir Hendek

Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili konuşan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, "AGDAŞ ekiplerimizin maşallahı var. 7 ayrı mahallemizde devam eden doğalgaz ana hat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi, kısa süre içerisinde tamamlanabilirse Yağbasan Mahallemize kadar tüm mahallelerimiz doğalgaza kavuşacak. Malum, doğalgaz çok güzel bir hizmettir.

Vatandaşlarımızı kömürün isinden, dumanından kurtarıp, temiz bir ortama kavuşturacağız. Gerek ısınmada gerekse mutfakta doğalgazın kolaylığını yaşayacaklar. Bu projeyle vatandaşlarımız hem ekonomik hem de çevresel anlamda büyük kazanımlar elde edecek.

Doğalgazın temiz enerji olması sayesinde hava kirliliğimiz de önemli ölçüde azalacak, halkımız daha sağlıklı bir çevrede yaşama imkanı bulacak. Halkımıza bu süreçte gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha modern ve yaşanabilir bir Hendek için çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

Doğalgaz çalışmalarının hız kazanmasından memnuniyet duyan mahalle sakinleri, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci başta olmak üzere Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Mahalle sakinleri, "Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü seçim döneminde bizlere söz vermişti. Bu sözünün arkasında durdu. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Bizim için hayal olan ve yıllardır beklediğimiz doğalgaz konforuna nasipse kısa sürede ulaşacağız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184