Kültür ve Sanat Festivali’ne Davet

Karadeniz Kültür ve Sanat Festivalinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Kültür ve Sanat Festivali’ne Davet

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Karadeniz Kültür ve Sanat Festivalinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

70 stand hizmet verecek

12-13-14 Temmuz’da Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazaryeri’nde kurulacak festival alanında birbirinden farklı 70 stand halkımıza hizmet edecek ve yöresel lahana sarması, yığma, lahana çorbası, mısır ekmeği ve yoğurt, yağlaş, mısır çorbası gibi birçok yemekle hasret çeken insanlar buluşacaktır. Sizleri karadenize götürecek festival alanında kemençe standından tırmaç, sepet, peştemal ve bunlar gibi birçok yöresel ürünlerin satıldığı standlar karşılayacak.

Karadeniz ezgileri

Eğlencenin de sonuna kadar yaşanacağı alanda; kemençe, davul zurna ve tulum gibi Karadeniz’e ait tüm ezgilerle eğlenecek horon halkalarında vatandaşlar buluşacaktır.

Çocuklar unutulmadı

Çocuklarında unutulmadığı festivalde ücretsiz oyun parkları, palyaço ile yüzboyası, sosis balon etkinliği ve ücretsiz pamuk şeker dağıtımı gibi birçok organizasyon bulunmaktadır.

Tüm halkımız davetlidir

Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 12-13-14 Temmuz’da Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazaryerinde düzenlenecek olan Festival Ücretsizdir ve Festivale tüm halkımız davetlidir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali cabbar
Ali cabbar - 3 ay Önce

Keşke saat kaçta baslanacagıda belirtilse

Bahri kol
Bahri kol - 3 ay Önce

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum kültürümüzü yaşattığınız için.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184