Vali Karadeniz Patlamaya İlgili Son Durumu Açıkladı

Hendek'te meydana gelen patlamanın ardından açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, patlamaya ilişkin son durumu açıkladı.

Vali Karadeniz Patlamaya İlgili Son Durumu Açıkladı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Oba Makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, patlama sonrası olay yerinde açıklamalarda bulundu.

"25 Yaralı, 6'sı Ağır, 2'si Entübe"

Valilikten yapılan son açıklamada, Meydana gelen patlamaya ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. 6 ağır yaralının 2'si entübe olmak üzere 25 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin; soğutma çalışmalarının devam ettiğini ve fabrika içerisinde kimsenin kalmadığını belirtti denildi.

"Fabrikada 59 İşçi Bulunuyordu"  

Vali Karadeniz yaptığı açıklamada, "Saat 13.15 itibariyle Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan makarna fabrikasında patlama ve bunun akabinde yangın olduğuna dair ihbar alındı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye sağlık, AFAD ve orman bölge müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

 Şu ana kadar fabrika bölgesinden toplam 21 yaralı tespit edildi. 12 tanesi ambulansla hastaneye sevk edildi. 9 yaralı ise kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştı. Bu yaralılarımızdan 2 tanesi entübe durumda. İçeride başka kimse olmadığını düşünüyoruz. Ancak bugün burada toplam 57 işçi var. Bunların ise sadece bir kısmı patlama olan bölgedeydi" ifadelerini kullandı.

Yangını söndürmek için Kocaeli ve Düzce'den takviye itfaiye ekipleri geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184