Muhtarlar Derneğinde Bektaş Dönemi

Tüm Hendek Muhtarlar Derneğinde yeni Başkan Halit Bektaş oldu.

Muhtarlar Derneğinde Bektaş Dönemi

Tek aday listesinin yer aldığı 4.Olan Kongrede yapılan seçim sonrası Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş oldu.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda düzenlenen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği 4. Olağan Genel Kuruluna Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Siyasi Partilerinin İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını Hüseyin Baylan yaparken Katip üyelikleri ise Dursun Emin Kula ve İsmail Pehlivan yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okunarak oylanmasının ardından Divan Kurulu tarafından Kongrede tek liste olması nedeniyle açık oylama yapılması oylamaya sunuldu ve Halit Bektaş Başkanlığı ile sunulan tek liste Muhtarlar tarafından kabul edildi.

Yeni Başkan Halit Bektaş

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş olurken yönetimi ise şu isimlerden oluştu;

Eski Başkan Kadir Yağlı Yaptığı konuşmada, 2021 Nisan ayı itibarıyla şahsıma ve yönetimime verilen görev neticesinde bu görevi en iyi en güzel şekilde icra etmeye çalıştım bu süreçte şahsıma ve yönetimime verilen bu görev için teşekkür ederim.

Derneğimiz temel ilkesi olan birlik beraberlik içersinde icra etiğimiz bu görevde uyum içersinde çalıştığımız ve çalışmakta büyük gurur duyduğumuz başta kaymakamımız olmak üzere Belediye başkanlarımıza ve tüm protokol üyelerine muhtarlarımıza teşekkür ederiz.

Derneğimizin oluşumunda bizlere rehberlik eden ve birliğimizi sürdürülmesini sağlayan önceki dönem dernek başkanlarımıza , önceki dönem muhtarlarımıza şahsım ve yönetim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum edebiyete  intikal etmiş tüm muhtarlarımıza Allahtan rahmet diliyorum yeni seçilen  yönetim ve denetim kurullarına başarılar diliyorum dedi.

Hendek tüm Muhtarlar dernek başkanlığına yeni seçilen Uzunçarşı Muhtarı Halit Bektaş kısaca kendini tanıtarak yaptığı konuşmada, yapmakta olduğumuz 4.olan kongremiz hayırlara vesile olsun icra etiğimiz 4.olan kongremizde değerli muhtarlarımız, dernek başkanlarımız  şahsımı dernek başkanlığına layık gördükleri için herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu görevi en iyi şekilde oluşturduğumuz yönetim kadrosu ile birlikte derneğimize en iyi hizmeti vereceğimiz inanıcı içindeyim derneğimizin temel ilkesi olan birlik beraberlik içersinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu kurulda önceki dönem bu görevlerde bulunan sagı değer dernek başkanlarıma, dernek yöneticilerimize, muhtarlarımıza sarf ettikleri emeklerine şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Dernek eski başkanları Sinan Baylan, İsmet İskefiyeli, Dursun Emin Kula ve Kadir Yağlı’ya plaket verildi toplu fotoğraf çekiminden sonra Hendek tüm Muhtarlar derneği 4.olan kongresi sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184