Hendek Protokolü Bayramlaştı

Hendek Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramının ikinci gününde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Hendek Protokolü Bayramlaştı

 İlk olarak İlçe Müftülüğü önünde toplanıp bayramlaşan Hendek İlçe protokolü daha sonra ilçede görevli polisleri ve askerleri ziyaret etti.

Ardından Huzurevi sakinlerini ziyaret eden protokol üyeleri hastanede tedavi gören hastalar ile sağlık çalışanlarını da unutmadı.

İlçe Protokolü

Kurban Bayramının ikinci gününde Hendek Kaymakamlığı tarafından resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Sercan Candan, Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Bürokratlar, Dernek ve Vakıf Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tek Tek Ziyaret Ettiler

Protokol üyeleri, ilk olarak İlçe Müftülüğü görevlileri ile bayramlaştıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya geldi. Daha sonra Melek Nişancı Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret eden protokol üyeleri, Hendek Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları, yakınlarını ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184