Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(8 Ekim 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

Çağlayan Mahallesi’nden Nusret ve Tayfun Birincioğlu’nun annesi, Emrullah, Yavuz ve Ahmet Birincioğlu’nun yengesi, Özcan, Nihat, Sıtkı ve Selim Birincioğlu’nun babaanneleri, merhum Remzi Birincioğlu’nun eşi Fethiye Birincioğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Özkan Birincioğlu

Servetiye Mahallesi’nden merhum Hacı Yusuf Çamur’un oğlu, Metin, Çetin ve Hüseyin Çamur’un babası, Mustafa Kısa ve İlker Özzaim’in dayısı, Yusuf ve Berkay Çamur’un dedesi, Kenan Çamur vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Servetiye Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Servetiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Çetin Çamur

Aksu Mahallesi’nden merhum Mustafa Usta’nın oğlu, merhum Şevket Usta’nın kardeşi, Ali ve Mustafa Usta’nın babası, Hasan ve Hüseyin Usta’nın amcası, Ahmet ve Nazif Usta’nın amcaoğlu, Muammer Usta vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Arifiye Kalaycı Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Arifiye Kalaycı Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Ali Usta

Bayraktepe Mahallesi’nden merhum Mustafa Çakıroğlu’nun oğlu, Mehmet ve Hikmet Çakıroğlu’nun kardeşi, Tarık, Levent ve Bülent Çakıroğlu’nun babası, Hakan ve Gökhan Çakıroğlu’nun amcası, Samet ve Kerem Çakıroğlu’nun dedesi, Fikri Çakıroğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün merkez büyük camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yunus Koç

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184