AddMore Pizza Hendek’te

AddMore Pizza 4. Şubesi ile Hendek’te hizmete açıldı.

AddMore Pizza Hendek’te

Hendek’in markası AddMore Pizza 4. Şubesi ile Hendek’te hizmet vermeye başladı.

Hendek’in markası

Hendekli işadamı Yakup Özer tarafından Hendek’te temelleri atılarak markalaşan ve ilk olarak Merkez Şubesini Adapazarı Cevat Bey Köşkü’nde, 2. Şubesini Cadde54 AVM’de ve 3. Şubesini Serdivan Mavi Durak’ta açan AddMore Pizza 4. Şubesi Hendek’te açıldı.

Yoğun katılım

Hendek Üniversite Caddesi üzerinde hizmet verecek olan AddMore Pizza İşletmesinin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, Hendekspor Başkanı Zafer Çakmak, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İşadamları, Esnaflar, Muhtarlar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Hayırlı olsun

Açılış öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, işletmemiz İlçemiz için hayırlı olsun, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. İşletmeci genç kardeşimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum ifadelerine yer verirken selamlama konuşması sonrasında Hendek Yeni Camii İmam Hatibi Şinasi Karayel tarafından yapılan Duaların ardından işletmenin açılış kurdelesi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, Hendekspor Başkanı Zafer Çakmak, İşletmeciler Cevdet Özer, Abdullah Özer, Yakup Özer tarafından hayırlı olması temennileri ile hep birlikte kesildi.

Pizza ve Kahve konsepti

Bi’Pizza Bi’Kahve sloganıyla misafirlerine hizmet veren AddMore Pizza misafirlerine “Burada şef sensin” diyerek herkese kendi pizzasını kendi tasarlama fırsatı sunan yenilikçi bir modelle kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor.

AddMore Pizza Hendek Şubesi

Kemaliye Mh. Muammer Sencer Cd. No:13 Hendek Sakarya

www.addmorepizza.com

YORUM EKLE

banner83

banner184