HYZ İnşaat ve Yapı Market Açıldı

HYZ İnşaat ve Yapı Market yenilenen yüzü ile yeni adresinde hizmete başladı.

İlçemizde İnşaat ve Yapı sektöründe uzun yıllardır hizmet veren HYZ İnşaat ve Yapı Market, yenilenen konsept mağazası ile yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

İlçe Protokolü

İşletmeciliğini Hüseyin Yaz’ın gerçekleştirdiği HYZ İnşaat ve Yapı Market’in Hendek Başpınar Mahallesi Ömer Bayraklıpaşa Caddesi üzerinde yenilenen konsepti ile hizmet verecek olan işletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Müftüsü Osman Sağlam, Kızılay Hendek Şube Başkanı Aydın Birinci ve Yönetimi, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Temsilcileri, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar ve İşletmeci Hüseyin Yaz’ın Ailesi, dostları, arkadaşları ve Vatandaşlar katıldı.

İlçemiz gelişiyor

Açılış öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü konuşmasında “HYZ İnşaat İlçemize hayırlı olsun diyoruz. İlçemiz hızlı bir şekilde gelişmekte. İnşallah bu gelişmeyi sadece Belediye olarak değil siz hemşerilerimize hep birlikte daha da ileri taşımak istiyoruz. Böyle iştirakler İlçemizin gelişmesine katkı sağlayacak. İhtiyaçlar değişiyor ve İlçemiz ciddi anlamda göç alıyor. Bu anlamda İnşaat sektörü de en hızlı büyüyen sektörlerden bir tanesi ve inşaat sektöründe faaliyet gösterecek olan HYZ İnşaat ve Yapı Market firmamızın İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah kendilerine helalinden bol kazançlar nasip eylesin, helalinden kazansın, tasarrufunu yapsın, zekatını versin ve Hendek halkına güzel hizmetler verebilmeyi nasip etsin. Vermekle azalmaz, bu konuda kendisini biliyoruz, eli açık bir kardeşimiz. Kapısına kim gelirse boş çevirmediğini biliyoruz ve Hüseyin kardeşimizi tebrik ediyoruz, bu ekonomik darlıkta, tasarruf tedbirlerinin olduğu bir ortamda böyle bir firmayı kurarak yola çıktı. Allah yolunu bahtını açık eylesin. İlçemize hayırlı olsun. Ali İnci vekilimiz aramızda olacaktı fakat yoğun programlarından dolayı katılamadı fakat kendisi telefon bağlantısı ile açılışa katılmak istediğini belirtti ve ben mikrofonu kendisine takdim ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hayırlı olsun

Program yoğunluğundan açılışa telefon bağlantısı ile katılan Sakarya Milletvekili Ali İnci, “Çok değerli Hendekli hemşehrilerim, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Günümüz hayırlı olsun. Bu işletme Hendeğimize hayırlar getirsin inşallah. İşletmeyi açan Oğlum’a, Hüseyin'e, Ailesine ve Çocuklarına da bereket getirsin. Kazandığı parayı hayırlı işlerde kullanmayı Allah nasip eylesin. Ülkemiz, İlimiz ve İlçemiz gelişiyor ve gelişmeye devam ediyor. Fabrikalar, Mağazarlar ve İşletmeler açılarak Ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyor. Bu anlamda bu gelişmeye katkı sağlayan işletmemiz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Hendek Müftüsü Osman Sağlam tarafından edilen Dualar sonrası işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun temennileri ile kesildi.

Açılış sonrası protokol üyeleri ve açılışa katılan misafirler işletmeyi gezerek ürün ve hizmetler hakkında bilgiler alırken, verilen ikramlar eşliğinde kısa süreli sohbet etmeyi de ihmal etmediler.

HYZ İNşaat ve Yapı Market

Adres: Başpınar Mahallesi Ömer Bayraklıpaşa Caddesi No:9/D Hendek/SAKARYA

İletişim: 0539 962 78 86

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2024, 23:21
YORUM EKLE

banner83

banner184