Hendek’te Kaza 6 Yaralı

Hendek’te meydana gelen zincirleme kaza sonucu 6 kişi yaralandı.

Hendek Çakallık Mahallesinde meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Çakallık Mahallesi Gökçekol rampası üzerinde meydana gelen kazada Çamlıca istikametinden Hendek istikametine ilerlemekte olan 54 AFP… plakalı C.K. idaresindeki otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Hendek’ten Çamlıca istikametinde ilerlemekte olan 81 ED… plakalı Tır ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan otomobile aynı istikamette ilerleyen 54 AHN… plakalı S.A. idaresindeki otomobil çarpması ile meydana gelen zincirleme kaza sonrası otomobillerde bulunan H.A., S.A., Ş.N.A., C.K., S.A. ve A. isimli şahıslar yaralandı.

Kaza sonrası yapılan ihbarlar ile olay yerine 112 Acil servis, İtfaiye, SAKE ve Jandarma ekipleri sevk edilirken vakit kaybetmeden olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Ambulanslar ile Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle kapanan trafik akışı Jandarma ekiplerince tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken hasarlı araçların çekilmesi sonrası trafik normal akışına döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184