Ayçin Kantoğlu Hendek’e Geliyor

Hendek’te “Filistin’e Bir Çocuğun Gözünden Bakmak” konulu Konferans düzenlenecek.

Ayçin Kantoğlu Hendek’e Geliyor

Tarihi ve Kültürel konular başta olmak üzere farklı konu ve konulardaki görüş ve düşünceleri ile dikkat çeken Dil Bilimci/Yazar Ayçin Kantoğlu “Filistin’e Bir Çocuğun Gözünden Bakmak” konulu konferans ile Hendeklilerle buluşacak.

Konferansa davet

Bir Grup Filistin Gönüllüsü tarafından organize edilen, Hendek Belediyesi ve Sponsor destekleri ile düzenlenecek olan “Filistin’e Bir Çocuğun Gözünden Bakmak” konulu konferans 1 Kasım Cuma günü Saat: 20.00’da Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

İnsani ve Vicdani noktalara ışık tutacak

Siyonist zihniyet tarafından bir yıldan uzun süredir devam eden yoğun saldırılarda binlerce masum insan hayatını kaybetti.

Konuya ister İnsani/Vicdani pencereden bakalım, ister Siyasi/Askeri pencereden bakalım, ister İslami/İmani pencereden bakalım, nereden bakarsak bakalım bu yapılanlar tüm dünya insanları için büyük bir tehlikedir ve bu zulmü durdurmak için bir şeyler yapmak her vicdan sahibi için bir görevdir.

Bu konuya duyarsız kalmak, evinde yangın olan birinin oturduğu odaya alevler ulaşmadı diye yangını görmezden gelmesinden farksız değildir.

Tehlikenin farkında olanların diğerlerini uyarmak/uyandırmak bir görevinin olduğunu söylemeye gerek var mıdır?

Bu konuda yapılacak bilgilendirme/bilinçlendirme, siyasi, ekonomik, askeri birçok şey vardır ve herkes kendi alanında gücü nispetinde bir şeyler yapmalıdır.

Bu kapsamda İlçemizde konunun insani/vicdani noktasına daha çok ışık tutacak bir konferans gerçekleştirilecektir.

Saldırıların yoğunlaştığı ilk günlerden bu yana gösterdiği duyarlılık ve yaptığı açıklamalarla konuya ışık tutan Ayçin Kantoğlu tarafından Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Kültür Salonunda verilecek olan konferansa tüm Hendek halkı davetlidir.

“Filistin’e Bir Çocuğun Gözünden Bakmak” Konferansı

Tarih: 1 Kasım Cuma

Saat: 20.00

Adres: Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonu

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2024, 22:14
YORUM EKLE

banner83

banner184