Şehitler Zirve’de Anıldı

Dikmen’de Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Şehitler Zirve’de Anıldı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 20.’si düzenlenen Dikmen Yaylası Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programında Şehitler Dualarla anıldı.

Şehitler Dualarla anıldı

Sakarya’nın en yüksek noktası olan (1725) Hendek Dikmen Yayla obasında bu yıl 20.’si gerçekleştirilen ve Öğle Namazından önce başlayan Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programına CHP Hendek Kadın Kolları, Dikmen Mahalle Halkının yanı sıra İl ve İlçelerden gelen Vatandaşlar katılırken, programda Şehitler için Kur’an-ı Kerim okunurken, Hendek Müftüsü Osman Sağlam tarafından Dualar edilmesi ile program sona erdi.

Şehitlerimize Dualarımızı eksik etmeyelim

Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Osman Polçumcu, her yıl geleneksel olarak yapılan Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programımıza halkımız yoğun ilgi gösteriyor.

Bu yıl 20.sini düzenlediğimiz programda Şehitlerimize Kur’an-ı Kerim okuttuk. Katılan bütün Halkımıza, katkıda bulunan herkese buradan çok çok teşekür eder, devamını dilerim. Şehitlerimize dualarımızı eksik etmeyelim ifadelerine yer verdi.

Şehitleri anma ve Mevlid-i Şerif programı katılan Vatandaşlara Dikmen Yayla Obasında yemek ikramı edilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184