SAKE’den Sosyal Farkındalık

Sosyal Farkındalık için Kaymakamlık Futbol Turnuvasında SAKE Arama Kurtarma Ekibi Sahne Aldı.

SAKE’den Sosyal Farkındalık

Hendek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında, arama kurtarma ekibi olarak bilinen SAKE (Sakarya Arama Kurtarma Ekibi) , sosyal farkındalık yaratmak amacıyla sahaya çıktı.

Doğal afetlerde ve kayıp vakalarındaki arama kurtarma çalışmalarında uzman olan ekip, sahadaki mücadeleleriyle destekçilerine ve seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

Arama kurtarma ekibi, turnuvadan elenmiş olabilir ancak amacı olan sosyal farkındalığı artırmak için kararlılıklarını sürdürüyor.

 Ekip adına konuşan Dernek Başkanı Erdal AYDIN;

Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen Kaymakamlık yetkilileri ve tüm katılımcı takımlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden takımların bir araya gelmesi, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği oldu.

Bu turnuva bize, sporun birleştirici gücünü ve toplum için nasıl bir fark yaratabileceğini bir kez daha hatırlattı. Sosyal farkındalık çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bundan sonra da benzer etkinliklere katılarak destek vermeye devam edeceğiz. Gayemiz ilçemiz genelinde de arama kurtarma gönüllülüğünü ön plana çıkarmak ve insan hayatına bir adım daha yaklaşmak, bu yüzden sloganımız olan “Arama Kurtarma Gönüllüsü Ol, Bir Can da Sen Kurtar” diyerek tüm vatandaşlarımızı arama kurtarma gönüllüsü olmaya davet etti.

AYDIN Gelecek maçlar için turnuvaya devam eden takımlara başarılar dilerken, sporun ve sosyal sorumluluğun bir araya geldiği bu tür etkinliklerin artarak devam etmesinin temennilerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184