SAKE’den Destek

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) patlama bölgesinde çalışmalara destek verdi.

SAKE’den Destek

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Hendek’te makarna fabrikasında meydana gelen patlama sonra yangın çalışmalarında gönüllüleri ile destek verdi.

Gönüllülerimizle 7/24 hazırız

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Derneği Başkanı Erdal Aydın konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede “Sakarya Arama Kurtarma Ekibi olarak bölgemizde faaliyet gösteren Oba makarna fabrikasında yaşanan patlama neticesinde ilk olarak 5 Araç 23 personel ile birlikte olay yerine intikal ederek AFAD, SBB İtfaiye, 112 Acil Servis ve diğer ekipler ile birlikte elim patlamanın daha büyük kazalara sebebiyet vermemesi ve yaralanan vatandaşlarımızın tahliyesi konusunda çalışmalarımızı koordineli olarak tamamladık. Patlama neticesinde vefat eden vatandaşımıza Yüce Allah'tan Rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Oba makarna firmasına, personellerine ve tüm Hendekli hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. SAKE olarak bugün de olduğu gibi herzaman 7/24 gönüllülerimiz ile birlikte göreve hazır olduğumuzu birkez daha bildiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2024, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fehmi özbay
Fehmi özbay - 3 gün Önce

Hendek halkına büyük geçmiş olsun yaralı olanlara acil şifalar diliyorum

Öner İnal
Öner İnal - 2 gün Önce

Yaralılar şifa diliyorum ölenlere rabbim den rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184