İmam Hatip Mezunları Buluştu

HİMDER 11. Geleneksel Mezunlar Buluşması İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

İmam Hatip Mezunları Buluştu

HİMDER 11. Geleneksel Mezunlar Buluşmasına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi, Önceki Dönem Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, SİMDER Başkanı Yahya Bakır, Okul Müdürleri, emekli öğretmenler ve mezun öğrenciler katıldı.

Program Hendek İmam Hatip Lisesi mezunlarından Ensar Koç tarafından Kur’an-ı kerim tilaveti ile başladı.

HİMDER Başkanı Muhammed İkbal Camcı yaptığı konuşmada, “Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, yaklaşan Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Mezun olduğumuz Hendek Anadolu İmam hatip lisemizin 11. Mezunlar günümüzde bizleri buluşturun rabbimize hamd olsun.

Okulumuzun açılışında emeği geçen şehrimizde bu mücadeleyi destekleyen kıymetli büyüklerimize kuruluşundan bugüne kadar okulumuzda görev yapan hocalarımızı, müdür, müdür yardımcılarımızı, öğretmenlerimizi, görevlilerimizi minnetle anıyorum.

Rahmetli rahmana kavuşmuş büyüklerimizi rahmet ve şükranla anıyorum hepimizi yetiştiren hocalarımızın ellerinden saygı ve hürmetle öpüyorum. Kıymetli dostlar bildiğiniz üzere her yıl mevzunlar programını düzenlemenin yanı sıra imkânlarımızın çerçevesinde çeşitli konferans ve gezi programları icra ediyorduk.

Ancak bu yıl hiçbir etkinlik yapmayarak bütün enerjimizi özgür Filistin için harcamaya çalıştık.

Bu kapsamda yapılan etkinlik ve faaliyetlere destek verdik. Bugün burada yine Filistin için yardım toplayacağız. Malumunuz gün geçmiyor ki Gazze ile ilgili acı bir olay yaşanmamış olsun bombalar altında çocuklar siviller şehit oluyorlar ve karşılığında sadece şükrediyorlar. Zalimler katliamlara doymazken bizim elimizden Müslüman kardeşlerimize yardım ulaştırmaya çalışmaktan başka bir şey gelmiyor” dedi.

Programda SİMDER Başkanı Yahya Bakır kısa bir konuşma yaptı. Mezunlar adına Meclis Üyesi Şenay Sakal, Öğretmenler adına Emekli Müdür Muammer Yener’in konuşmasının ardından Emekli Öğretmen Kadir Bilgiç’in duası ile sona erdi.

Program sonunda misafirlere pilav ikramında bulunurken, Filistin için yardım toplandı.

Mezunlar bir süre hasbihal etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi sonrası önümüzde ki yıl tekrar buluşmak üzere dileklerini ileterek ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184