Hendek’te Hummalı Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Hendek Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde yaya yollarına yönelik önemli bir çalışma başlattı.

Hendek’te Hummalı Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Ekipler, özel gereksinimli vatandaşlar, çocuklu aileler ile yaşlıların daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi için yaya yollarında rampalar oluşturuyor. Aynı zamanda, tamirat işleri de hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler Şehir Merkezinde

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kullanım sıklığı artan sosyal alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına öncelik veren Hendek Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarını planlı bir şekilde yürütüyor.

Ekiplerin çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki yaya yolu rampaları ve kaldırımlarda yapılan düzenlemelerle, ilçedeki ulaşımın daha erişilebilir hale getirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, yollardaki onarımlar ve düzenlemelerle trafik akışının daha güvenli ve rahat olmasına yönelik adımlar atılıyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, şehir merkezindeki yaya trafiği daha düzenli ve güvenli hale gelecek.

Başkan İrfan Püsküllü: İhtiyaçların Farkındayız, Sahadayız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçe genelinde başlatılan çalışmaların artarak devam edeceğini belirterek, "Halkımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Belediye olarak önceliğimiz, Hendek’i daha yaşanabilir bir hale getirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Hendek Belediyesi olarak, ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.

Özellikle özel gereksinimli vatandaşlarımız, çocuklu ailelerimiz ve yaşlılarımızın yaşam kalitesini artırmak ve onların hayatını kolaylaştırmak amacıyla yaya yollarına rampalar oluşturuyoruz. Bu çalışmalarımızla, Hendek’te herkesin eşit ve rahat bir şekilde hareket edebilmesini sağlamayı hedefliyoruz.

Ayrıca, bazalt taşların tamiratı ile yollarımızın daha güvenli ve estetik olmasını amaçlıyoruz. Hendek’in ihtiyaçlarının hepsinin farkındayız. Uzun zamandır bu hizmetleri beklediğinizi biliyoruz. Sizlerden biraz sabır ve anlayış bekliyoruz.

Ekiplerimiz sahada. Hendek Belediyesi olarak, program dahilinde vatandaşlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak sırasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın memnuniyeti her şeyden önce geliyor. İlçemizi daha modern ve yaşanabilir bir şehir yapma yolunda önemli adımlar atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184