Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Düğün ve Organizasyon salonunda düzenlenen seminere Hendek İlçe Emniyet Müdürü Kemal Aydınoğlu, Hendek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erhan Sunman,Hendek Belediyesi Meclis üyeleri, Muhtarlar, Fındık üreticileri ve Hendekli Çiftçiler ve Vatandaşlar katıldı.
Çiftçiler bir çok konuda bilgilendirildi
Seminerde Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya, Prof. Dr. İzzet Akça ve Ömür Duyar tarafından Kokarca İstilası, Gübre Uygulamaları, Fındık hastalıkları, Bitki Besleme ve Bakım, konularında üreticilere bilgiler verilirken, Hendek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erhan Sunman Seminere katılan fındık üreticilerine selamlama konuşması gerçekleştirildi.
Çifçilerin soruları cevaplandı
Seminer sonunda Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya, Prof. Dr. İzzet Akça ve Ömür Duyar çitçilerden gelen çeşitli soruları cevaplandırmasının ardından seminere katılan misafirlere yemek ikramının ardından program sona erdi.