Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş'tan açıklama

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş, bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş'tan açıklama

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş; açıklamasının devamında şunları söyledi: "Bugün Sakarya'da, Milletvekili Ali İnci'nin düzenlediği ve Sayın Binali Yıldırım'ın da konuk olduğu 15 Temmuz Şehitlerini Anma programına Hendek Muhtarlar Derneği olarak katıldık.

Salonda yerimizi aldıktan sonra, bu sırada görevli personel, bizden yerimizi değiştirmemizi istedi. Bu durum karşısında bazı muhtar arkadaşlarımız doğal olarak salondan ayrılmak istedi. Ancak, programı düzenleyen Milletvekilimiz Ali İnci ve konuk olan Binali Yıldırım’a karşı saygısızlık olacağını düşünerek programdan ayrılmadık.

Program süresince Sayın vekillerimizi ve Binali Yıldırım’ı karşılayarak, program sonuna kadar salonda bulunduk. Bazı basın yayın organlarında yer alan "Hendekli muhtarlar salonu terk etti" şeklindeki haberler, olayın tamamını yansıtmamaktadır."

Başkan Halit Bektaş, başkalarının yapmış olduğu yanlışın, programı düzenleyen 15 Temmuz Milli İrade Derneği ve aynı zamanda dernek kurucusu olan Milletvekili Ali İnci’ye karşı bir tepki gibi gösterilmesini doğru bulmadığını ifade etti. Programda emeği geçen başta Milletvekili Ali İnci, programa katılan Binali Yıldırım ve diğer konuklara teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184