Hendek Belediyesi Ve Hendek Jimnastik Kulübü İş Birliğiyle Özel Etkinlik

Hendek Belediyesi ve Hendek Jimnastik Kulübü iş birliğiyle, çocuklara ve gençlere milli ve manevi değerleri tanıtmak amacıyla özel bir etkinlik düzenleniyor.

Hendek Belediyesi Ve Hendek Jimnastik Kulübü İş Birliğiyle Özel Etkinlik

"Savunma Sanayiinin Yalnız Dehaları" adlı belgeselin 1. bölümü olan Nuri DEMİRAĞ, ücretsiz olarak izlenebilecek.

Ticaret Merkezi Konferans Salonu

Hendek Belediyesi ve Hendek Jimnastik Kulübü iş birliğinde çocuklara ve gençlere milli ve manevi değerleri tanımaları amacıyla "Savunma Sanayiinin Yalnız Dehaları" adlı belgeselin 1. bölümü olan Nuri DEMİRAĞ ücretsiz olarak izletilecek. 5 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'da Ticaret Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinlik, 7 yaş ve üzeri çocuklar ile gençlerin milli ve manevi değerleri daha iyi tanımalarına ve içselleştirmelerine katkı sağlayacak. Etkinlik ayrıca, ailelerin de katılımına açık olarak sinema ortamında gerçekleşecek. Eğitici ve öğretici içeriklere sahip olan ve çocukların milli ve manevi değerleri öğrenmelerine destek olacak olan belgesel ile çocuklar, ülkemizin zengin tarihini, kültürel mirasını ve kahramanlık hikayelerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Kahramanların Öyküsü

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hendek Belediyesi ve Hendek Jimnastik Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte, katılımcılara Türk savunma sanayisinin köklü geçmişini ve bu alanda fedakarlık yapan kahramanların hikayelerini anlatacak. Hendek Belediyesi olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlerini daha iyi tanımalarına, içselleştirmelerine ve bu değerleri yaşatmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Etkinliğimize 7 yaş üzeri tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi aileleriyle birlikte bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184