Hendek Belediyesi Sosyal Hizmetler Ekibi Sahada

Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’nün talimatlarıyla Selman Dede Mesire alanı başta olmak üzere Çarşı Merkezinde bulunan WC’ler, Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Aksu Kadifekale mevkiindeki halka açık alanlarda temizlik ve hijyenini sağlamak amacıyla kapsamlı bir temizlik harekatı başlattı.

Hendek Belediyesi Sosyal Hizmetler Ekibi Sahada

Kapsamlı Temizlik Harekatı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ekibi tarafından her hafta düzenli olarak yapılan temizlik çalışmaları kapsamında, Selman Dede Mesire alanında bulunan WC’ler ile Selman Dede Türbesi ve Şadırvan başta olmak üzere, Bayraktepe Sosyal Tesisleri, Aksu Deresi Kadifekale mevkiinde yeni oluşturulan konteyner WC'ler ile Çarşı Merkezinde bulunan WC’lerde temizlik ve hijyenini sağlamak amacıyla kapsamlı temizlik harekatı başlatıldı.

Umuma açık alanlarda başlatılan temizlik çalışmaları, yalnızca görsel bir düzen sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda halk sağlığını koruma amacı da güdüyor. Vatandaşlar tarafından çok fazla kullanılan umuma açık alanlarda zararlı bakterilerin hızla yayılmasının ve enfeksiyon risklerinin önüne geçmek adına bu tarz çalışmaların devam edeceği açıklandı.

Birlikte Daha Temiz Bir Hendek

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Yalnızca temizlik değil, aynı zamanda estetik açıdan da temiz ve hoş görünen alanlar yaratmayı amaçlıyoruz. WC'lerdeki kötü kokuların giderilmesi, yerlerin ve yüzeylerin düzenli olarak temizlenmesi, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda bulunmalarını adına ekiplerimiz her hafta rutin temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hendek Belediyesi olarak, halkımızın sağlığını ve huzurunu koruma konusunda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bu alanları kullanırken daha dikkatli ve özenli olmalarını rica ediyoruz.

Temizlik ve hijyen konusundaki duyarlılığımızı sürdürebilmek için halkımızın da bu alanları temiz tutma konusunda bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Birlikte daha temiz ve sağlıklı bir Hendek için çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184