Büyükşehir'den Hendek İlçemizde Asfalt Çalışması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Hendek ilçemizde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir'den Hendek İlçemizde Asfalt Çalışması

Ak Parti İlçe Başkanı Adem Öz gelen taleplerin ilgili bölgelerde tespitlerini yapıp, Büyükşehir Belediyesi ile planmasını gerçekleştirdi.

Bu kapsamda; Ak Parti ilçe Başkanı Adem Öz,

Yenimahalle Yavuz Selim Caddesi Cuma günü Büyükşehir belediyesi tarafından asfaltlanmaya başlayacaktır. Yavuz Selim Caddesi biter bitmez Nuriye Mahallesindeki Büyükşehir yolunun asfaltlanmasına devam edilecek 1 ay gibi bir zamanda da Servetiye caddesinin asfalt çalışmasına başlanacaktır.” Diyerek yapılacak çalışmaları duyurdu.

Hendek İlçemiz genelinde bir çok hizmete destek veren Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren Adem Öz asfaltlama çalışması yapılacak olan yerlerde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Meclis üyesi Şenay Sakal ile birlikte incelemelerde bulunup Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ilçemize verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184