Batum Gürcü Kültür Derneği'nde Özcan Nişancı Dönemi

Hendek Batum Gürcü Kültür Derneği olağanüstü kongreye tek liste ile giden Özcan Nişancı Başkan oldu.

Batum Gürcü Kültür Derneği'nde Özcan Nişancı Dönemi

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda düzenlenen kongreye Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri, Önceki Dönem Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, STK Başkan ve Temsilcileri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Muhtarlar Dernek Başkanı Halit Bektaş, Muhtarlar, Batum Gürcü Kültür Derneği eski Başkan ve Yöneticileri ve Dernek üyeleri katıldı.

Divan Başkanı Sami Bağdatlı olurken, üyeler ise Osman Dinçer ve Yusuf Küçük'ten oluştu.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı Sami Bağdatlı konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennisini iletti.

Faaliyet raporlarının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan mevcut Başkan Cihat Pehlivan, “2014 yılında göreve geldiğimizden itibaren bu camia ve kültür için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Vakit bayrağı devretme vakti.

Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış olan Başkanlara ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yeni Başkan ve Yönetimine gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Derneğin adının Hendek Batum Gürcü Kültür Derneği olarak değişmesi oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kısa bir konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennisini iletti.

Kongreye tek liste ile giden Özcan Nişancı ve Yönetiminin oy birliği ile seçilmesinin ardından konuşma yapan Hendek Batum Gürcü Kültür Derneği Başkanı Özcan Nişancı “ Yönetimimiz ile birlikte Gürcü kültürünü daha iyi ve daha güzel yerlere taşımak için var gücümüz ile çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Bu vesile ile görevi devreden Başkanımız Cihat Pehlivan’a, Yönetimimize, ve daha önce görev yapan Başkanlarımız ve Yönetimlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Bu kongrede bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklediğiniz için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kongre hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184