Aramızdan Ayrılanlar

Hendek2te vefat edenler.(10 Temmuz 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

Aksu Yurt Mahallesinden Merhum Recep Deniz’in eşi, Fahrettin, Orhan ve Mustafa Asım İlkokulu Müdürü Yaşar Deniz’in Annesi, Ayşe Deniz vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yaşar Deniz

Aslen Bakacak Mahallesinden olup Akyazı ak minare de ikamet eden, Merhum bekçi Yusuf Tokat’ın Eşi, Merhum Hasan ve Hüseyin İkiz’in kardeşi, Merhum Cemal, Kemal, Harun ve Feyzullah Tokat’ın Annesi, Meryem Tokat vefat etmiştir

Cenazesi Bugün Akyazı Merkez Gazi Süleyman paşa camiin’ de kılınacak Öğle namazına müteakip Merkez Aile kabristanlığına defnedilecektir

Kemal Tokat

Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi’nden, Merhum Servet ve Cevdet Alişan'ın babası, Servet Alişan'ın Dedesi, Yaşar, İbrahim ve İsmail Alişan'ın amcası, Merhum Cemal ve Ahmet Alişan'ın kardeşi, Muhammed Alişan vefat etmiştir

Cenazesi Bugün Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Cevdet Alişan

Dikmen Mahallesinden (Palavaroğlu) Merhum Hacı Hüseyin Ör’ün oğlu, Hasan, Yakup, Abdullah ve Ahmet Ör’ün Kardeşi Cevdet, Mustafa, Orhan Ör ve Cevriye Akdeniz’in babası, İdris Açıkdilli’nin Dayısı, Osman Ör vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Ör

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184