Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(9 Temmuz 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

Uzuncaorman Mahallesinden, Merhum Hasan Kısacık’ın oğlu, Veysel, Hamdi ve Hasan Kısacık’ın Babası, Nadir İslam, Salim Aydın, Emre Köstereli ve Mehmet Seyirci’nin kayınpederi, Mehmet, İbrahim, Mevlut, Hasan ve Hüseyin Tunç’un eniştesi, Hamit Kısacık vefat etmiştir. 

Cenazesi Bugün Uzuncaorman Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Hasan Kısacık 

Aslen Kocaali Yanıksayvan Mahallesinden olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, İbrahim Kılavuz’un Kayınpederi, Metin, Çetin, Ömer ve Hüseyin Kuruoğlu’nun babası, Kazım Kuruoğlu vefat Etmiştir.

Cenazesi Bugün Kocaali Yanıksayvan Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Defnedilecektir.

Ömer Kuruoğlu

Aslen Hendekli olup Antalya’da ikamet eden, Merhum Mustafa Kemal Alemdaroğlu ve Nazire Alemdaroğlu’nun oğlu, Okan, Volkan ve Kerem Alemdaroğlu’nun babası, Sebahattin Alemdaroğlu Vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Serdivan Siteler Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Serdivan Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Okan Alemdar

Sümbüllü Mahallesinden Merhum Osman Ceylan’ın eşi, Hilmi, Lütfi, Ali, Taci, Şükrü ve Osman Ceylan’ın annesi, Bahattin Usta ve Osman Uzunca’nın kayınvalidesi, Hüseyin, Muhammet Korkmaz, Mustafa ve Muzaffer Ceylan’ın yengesi, Ümmihan Ceylan vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Sümbüllü Mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Sümbüllü Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Taci Ceylan

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184