Memleketin Ve Türkiye’nin Geleceği Sizlersiniz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrencilere makamında ağırladığı ziyarette bisiklet hediye ederek, “Sizin gibi parlak gençlere ülkemizin her zaman ihtiyacı var.

Memleketin Ve Türkiye’nin Geleceği Sizlersiniz

Eminim ki çok çalışarak bu güzel ülkemiz için kritik noktalara geleceksiniz. Emeğinize, aklınıza sağlık, hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 2024 LGS sınavında 500 tam puan alarak birinci olan Sakarya’nın şampiyonu 5 öğrenciyi makamında ağırladı.

5 şampiyon öğrenci

Adapazarı Sabihahanım Ortaokulu öğrencisi Ecrin Zeynep Gülez, Adapazarı Mithatpaşa Ortaokulu öğrencisi Ece Eylül Kurtuluş, Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencisi Bahar Nur Güngen, Adapazarı Ahmet Akkoç Ortaokulu öğrencisi Ömer Yüksel ve Adapazarı Özel Şahin Ortaokulu öğrencisi Eren Bulut Üstün makam ziyaretinde gelecek hedeflerini anlattı.

“Memleketin ve ülkenin geleceği …”

Öğrenciler ile beraberinde gelen aileleriyle uzun süre sohbet eden Başkan Alemdar, Türkiye’nin ve Sakarya’nın geleceğiyle ilgili anahtarın yeni nesilde olduğunu ifade ederek, “Bu ülkenin ve memleketimizin istikbali sizin gibi değerlerin sayıca artmasına bağlı. Memleketin ve Türkiye’nin geleceği sizin avuçlarınızda” vurgusu yaptı.

“Başarının temelinde aile vardır”

Alemdar, “Bir çocuğun başarısın temelinde aile vardır. Öncelikle başta anne babaları tebrik ediyorum. Sizler onların başarısı için her türlü fedakârlığı yapıyorsunuz. Çocuklarımızda bu konuda sizleri mahcup etmedi ve olağanüstü bir başarı elde ettiler. İnşallah aynı başarıyı üniversite giriş sınavında tekrar edersiniz ben tekrar edeceğinize inanıyorum” dedi.

“Sizlere bu ülkenin çok ihtiyacı var”

Başkan Alemdar, “Sizin gibi parlak gençlere ülkemizin her zaman ihtiyacı var. Eminim ki çok çalışarak bu güzel ülkemiz için kritik noktalara geleceksiniz. Belki aranızdan belediye başkanları, bakanlar, bürokratlar çıkacak. Sizin gibi zeki öğrencilere ülkemizin çok ihtiyacı var. Emeğinize, aklınıza sağlık, hepinizi tebrik ediyorum. Memleketin ve Türkiye’nin geleceği, istikbali sizin avuçlarınızda” diye konuştu

Görüşme sonunda 5 öğrenci, başarıları sebebiyle Başkan Alemdar’dan bisiklet hediyelerini aldı. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184