HENDEK KIZ MESLEK LİSESİ STAJ İÇİN BRÜKSEL’DE

Hendek Kız Teknik ve Meslek Lisesi üç haftalık Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenen projeyle toplam 20 öğrenci ve 3 öğretmen olmak üzere toplam 23 kişiyle 02.02.2014-22.02.2014 tarihleri arasında Brüksel’de staj programına katıldı.

HENDEK KIZ MESLEK LİSESİ STAJ İÇİN BRÜKSEL’DE


Öğrenciler genel olarak Avrupa özel olarak da Belçika’da kendi meslek alanlarında iş ve işlemlerin nasıl yürüdüğü ve geleceğin meslek erbapları olarak Avrupa ve Belçika standartlarında kendilerinden beklenen hizmet şekli ve kalitesini yaşayarak deneyimleme fırsatı ve buldular.

Ayrıca öğrenciler Brüksel ve Belçika’nın birkaç şehri ile Paris ve Amsterdam gibi civar ülkelerin başkentlerine yapmış olduğumuz gezilerde Avrupa da farklı şehirlerde yaşayan inşaların yaşamları hakkında fikir edinme fırsatı buldular.

Okul Müdürü Tuncay Alioğlu, birçok insanın hayal bile edemeyeceği bu fırsatı öğrencilerimizin yaşaması bizi son derece mutlu etmiştir. Projede emeği geçen başta okul müdür yardımcımız Aykut Duman’a, İngilizce öğretmenimiz Başak Ateş’e ve yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğretmenimiz Eyüp ÇAYLIOĞLU ile projemizi destekleyen Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans’a teşekkür ediyorum.

Ayrıca projemizin yerel ortakları olan Serdivan Kız Meslek Lisesi ve Arifiye Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odasına, Kupa Yemek’e ve NT Bilişim Sistemlerine teşekkürlerimizi ihmal etmiyorum dedi.




Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184