Hendek Belediyesi Kitap Bağışı Kampanyası Düzenliyor

Hendek Belediyesi, ilçedeki okulların kütüphanelerine kitap kazandırmak için Hendeklilere kitap bağışı çağrısında bulundu.

Hendek Belediyesi Kitap Bağışı Kampanyası Düzenliyor

İlçedeki Okullara Dağıtılacak

Hendek Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde “KİTABINI OKUDUYSAN PAYLAŞ” adı altında ilçe genelinde kitap bağış kampanyası düzenliyor. Eğitime destek çalışmaları çerçevesinde başlatılan bu kampanya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine ediliyor. Hendeklilerden hikaye, roman, şiir ve bilim kitapları bağışında bulunmaları ve bu sayede ilçedeki okulların kütüphanelerini zenginleştirmeleri isteniyor.

Kitap Toplama Noktaları Oluşturuldu

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlçemizde okullara kitap desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlarımızın, 10 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Atatürk Parkı içerisinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (Nikah/Toplantı Salonu) kitap toplama merkezine ya da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan Beyaz Masa Çözüm Merkezine gelerek kitaplarını hediye edebilecek” denildi. Kampanyanın yıl sonuna kadar süreceği açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184