Hendek Gündem

Hendek’te Dostluk Turnuvası

SPOR

Hendek Karate Spor Kulübü 80 sporcunun katılımıyla kendi antrenman salonunda dostluk turnuvası düzenlendi.

Ailelerinde ilgi gösterdiği turnuvada kategorilerinde derece alan sporcular madalyalarını aldı.

80 Sporcu Katıldı

Hendek Karate Spor Kulübü 80 sporcunun katılımıyla kendi antrenman salonunda dostluk turnuvası düzenlendi. Düzenli olarak her ay yapılan turnuvaya sporcuların yanı sıra ailelerde büyük ilgi gösterdi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye alan sporcular düzenlenen törenle madalyalarını aldı.

Düzenli Olarak

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın gelişmesine  katkı sağlamak amacıyla kendi içimizde turnuva yapıyoruz. Dostluk turnuvası dediğimiz maçta amaç sporcularımızın maç tecrübesi edinme, maç içinde ki stresi baskıyı yönetme amacıyla gelişim sağlamaları gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz maçta sporcularımız birden fazla maç yapıyorlar ve günün sonunda katılan bütün sporcularımız madalya alarak ayrılıyorlar” dedi.

Beraberlik İçinde

Katıldıkları her turnuvada başarılı olduklarını belirten Antrenörler Kayacık, Akış ve Karagöz, “ Onların başarısı, onların mutluluğu bizler için önemli geleceğimizi ve kalıcı başarılar oluşturmak için mücadele ediyoruz. Bu süreçte destek olan değerli velilerimize çok teşekkür ederiz. Hem maddi olarak hemde manevi olarak  gün boyu sporcularımız ile beraber onlarda maçları takip ederek heyecan yaşıyorlar bu süreçte sporcularımızın yanlarında olarak gösterdikleri ilgi için ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.