Hendek Gündem

Hendekspor Sezona Sakarya Derbisi ile Başlıyor

SPOR

Hendekspor 2024/2025 futbol sezonuna sahasında oynayacağı Sapanca Gençlikspor karşılaşmasıyla başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta yer alan temsilcimiz Hendekspor, 2024/2025 futbol sezonuna sahasında oynayacağı Sakarya derbisi olarak nitelendirilen Sapanca Gençlikspor karşılaşması ile başlayacak.

Sezonun ilk maçı

6 Ekim Pazar günü Saat: 14.00’da Hendek Atatürk Stadında Sapanca Gençlikspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Hendekspor gerçekleştirdiği antrenman programı ile son hazırlıklarını gerçekleştirdi ve yarın oynayacağı maç saatini beklemeye başladı.

Taraftarlara çağrı

Sahasında oynayacağı Sapanca Gençlikspor karşılaşması ile yeni sezona merhaba diyecek olan Hendekspor Yönetimi tarafından taraftarlara yapılan çağrıda “Sezon Başlıyor! Sevgili Hendekspor Ailesi, beklediğimiz an geldi! 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 14.00’te Hendek Atatürk Stadı'nda Sapanca Gençlikspor ile karşılaşıyoruz! Yeni sezonun ilk maçıyla sahalara dönüyoruz. Taraftarımızla birlikte bu büyük heyecana ortak olmak için seni tribünlere bekliyoruz! Haydi Hendek, sezonun ilk maçında hep birlikte sahada olalım!” ifadelerine yer verildi.

Uşak ve İzmir bölgesi hakemleri

Sezonun ilk maçını Uşak Bölgesi hakemlerinden Rıdvan Altıntaş yönetirken yardımcılıklarını ise Fatma Özlem Tursun ve Kazım Tuna Demir gerçekleştirecek. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Onurhan Yüce.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.