Hendek Gündem

Hendekspor Savaşarak Kazandı

SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, deplasmanda Maltepespor’u 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü.



Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden temsilcimiz Hendekspor, deplasmanda konuk olduğu Maltepespor’u Hakkı’nın golü ile 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü.


Ziraat Türkiye kupasında Maltepespor’a yenilerek Kupadan elenen Hendekspor rövanşı Lig müsabakasında alarak Hendek’e üç puanla döndü.

Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi.

Karşılıklı ataklara devam eden karşılaşmanın ikinci yarısında 68. dakikada Hendekspor’da Fatih gördüğü ikinci sarı kart sonrası Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bir kişi eksik oynayan Hendekspor mücadelesinin karşılığını 80. dakikada kazandı. Hakkı’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçen temsilcimiz skoru korumasını bildi ve karşılaşma sonunda Hendekspor zorlu Maltepe deplasmanından üç puanla döndü.

Maç sonu futbolcular ve teknik heyet üç puanın sevincini doyasıya yaşadı.

Maçtan notlar

Hendekspor’u zorlu Maltepe deplasmanında da yanız bırakmayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, karşılaşma esnasında Hendekspor taraftarlarının güneş altında karşılaşmayı takip etmesi nedeniyle saha gözlemcisine danışarak taraftarların güneş olmayan bir bölüme alınmasını talep etti fakat güvenlik gerekçesiyle taraftarların tribünlerinin değiştirmesinin sakıncalı olduğu söylenerek talebi kibar bir dille reddedildi. Babaoğlu’nun protokolde oturmasına rağmen ara sıra Hendekspor taraftarlarının yanına giderek ihtiyaçları ile ilgilenmesi taraftarlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Maltepespor: 0

Hendekspor: 1

Hakemler: Aytaç Sönmezer, Zeki Biçer, Aydın Tek

Stad: Hasan Polat

Maltepespor: Özgür, Ahmet, Y. Emre, Fırat, Ünal, Coşkun, Melih, Hakkı, Miraç, Tugay (Ferit), Burak (Nuri)

Antrenör: Ali Kemal Bakoğlu

Hendekspor: Osman, Kadir (İlker), Onur, Hakkı, Fatih (K.K), Emrah (Doğukan), Mehmet, Gökhan, Gökhan Ünver, Berkay (Serdar)

Antrenör: Sami Bağdatlı

Gol: Dk. 80 Hakkı (Hendekspor)

Kırmızı Kart:Dk 68  Fatih (Hendekspor)




















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.