Hendek Gündem

Hendekspor, Çayırova Deplasmanında

SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, Çayırovapor'un konuğu olacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta yer alan temsilcimiz Hendekspor, 2024/2025 futbol sezonu 3. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek.

Üst üste ikinci deplasman

Sezonun üçüncü maçında 20 Ekim Pazar günü (Yarın) Saat: 14.00’da Çayırova Kuştepe Stadında Çayırovaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Hendekspor hafta içerisinde gerçekleştirdiği antrenman programları ile son hazırlıklarını tamamladı ve Çayırova’ya hareket ederek maç saatini beklemeye başladı.

Taraftarlar için otobüs

Deplasmanda oynayacağı Çayırovaspor karşılaşması ile ilgili olarak Hendekspor’lu Taraftarlar için Saat: 11.30'da Hendek Belediyesi önünden otobüs kaldırılacağı öğrenilirken, karşılaşmaya gidecek olan taraftarların otobüs kalkış saatinden önce Belediye önünde hazır olmaları ve mağduriyet yaşamamaları istendi.

Bursa ve Balıkesir bölgesi hakemleri

Çayırovaspor – Hendekspor karşılaşmasını Bursa Bölgesi hakemlerinden Yunus Emre Kobalas yönetirken, yardımcılıklarını ise Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Alperen Şeker ve Ahmet Erol gerçekleştirecek. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise yine Bursa Bölgesinden Mülazım Argız.

Hendek Tv’den canlı yayın

Çayırovaspor – Hendekspor karşılaşması Hendek Tv’nin sosyal medya hesabı olan www.facebook.com/hendekwebtv adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.